Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faceti o bricheta din grasimea de la carne – CumFacSa.ro

Cum sa faceti o bricheta din grasimea de la carne

Unelte articol

Aceasta este o metoda foarte buna de a aprinde focul pentru gratar. Iata cum trebuie sa procedati.

Pasi

  1. 1

    Prajiti carnea ca de obicei.

  2. 2

    Asteptati pana cand grasimea din carne s-a racit putin, dar inca sa mai fie lichida.

  3. 3

    Puneti hartie igienica sau prosoape de hartie intr-o cana de plastic.

  4. 4

    Scurgeti grasimea ramasa in tigaie peste acea hartie din cana.

  5. 5

    Introduceti cana in congelator sau in frigider si lasati grasimea sa se raceasca si sa se solidifice.

  6. 6

    Astfel, puteti sa folositi acea hartie imbibata cu grasime pentru a aprinde focul pentru un gratar.

  7. 7

    Puneti hartia pe tava de la gratar, puneti deasupra niste lemne mici uscate, peste care puteti pune lemnele mai mari, mai groase.
    Dati foc acelei bucati de hartie, iar focul pentru gratar se va aprinde imediat.

Previous postCum sa eviti sa te ineci Next postCum sa faci biscuiti care sa ramana proaspeti cat mai mult timp

Related Posts

Posteaza un comentariu


close