Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci ca adrenalina sa iti curga prin vene – CumFacSa.ro

Cum sa faci ca adrenalina sa iti curga prin vene

Unelte articol

Daca esti mereu in cautarea acelei senzatii pe care o ai atunci cand adrenalina iti curge prin vene, iata cateva activitati care iti vor da exact acea senzatie.

Pasi

 1. 1

  Acesta este un lucru evident : daca vrei sa simti adrenalina curgandu-ti prin vene, atunci va trebui sa practici un sport extrem, de orice natura.

 2. 2

  Viteza : cu cat te misti mai repede prin mediu inconjurator, cu atat te vei simti mai invigorat. Nu ai nevoie neaparat de o masina puternica pentru a face acest lucru. Este destul sa alergi pe distante foarte scurte, foarte rapid, sa te apuci de ciclism sau de bungee jumping.

 3. 3

  Joaca jocuri video sau pe computer. Exista pe piata o varietate de astfel de jocuri care iti vor face inima sa bata din ce in ce mai repede.

 4. 4

  Fa sex. Oricand, oriunde. Daca faci sex cu cineva, iar acea senzatie este acompaniata de riscul de a fi prinsi, atunci acest lucru poate sa iti creeze o stare de adevarata euforie.

 5. 5

  Infrunta-ti temerile si fa lucruri de care iti este frica. De exemplu, daca ai frica de inaltimi, atunci inscrie-te la un club de catarari.

 6. 6

  Si daca asculti muzica poti sa fii cuprins de o stare nemaipomenita, in asa maniera incat sa simti fiori reci care te trec pe sira spinarii.

 7. 7

  Bea o cana mare de cafea foarte tare sau o bautura energizanta intr-un timp foarte scurt.

 8. 8

  Desi acesta este un sentiment extraordinar, ai grija sa nu repeti aceste activitati prea des, mai ales cea cu cafeaua sau bautura energizanta, deoarece risti sa devii dependent de adrenalina.

Previous postCum sa faci brichete din ziare Next postCum sa faci ca plimbarile sa fie experiente cat mai interesante

Related Posts

Posteaza un comentariu


close