Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata raului de masina – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata raului de masina

Unelte articol

Raul de masina este intalnit in cadrul multor persoane de diferite varste in zilele noastre. Ein fericire exista cateva modalitati simple care va vor ajuta sa scapati complet de raul de masina sau macar vor usura simptomele acestuia.

Pasi

 1. 1

  Daca stii despre tine ca suferi de rau de masina, atunci poti foarte bine sa il previi. Poti sa cumperi de la farmacie diverse medicamente pe care sa le iei inainte sau in timpul calatoriei.
  De asemenea va trebui sa ai mereu la tine o punga de plastic pentru a o folosi in cazul in care iti vine sa versi.

 2. 2

  Va trebui sa te pregatesti in functie de cat de afectat devii in timpul mersului. La inceput, cand incepe sa te afecteze raul de masina poate sa iti fie usor greata sau sa te simti putin ametit. Pe masura ce raul devine din ce in ce mai sever, poti sa intalnesti simptome precum stare de greata, dureri de cap, saliva multa in gura, iar in vinal varsaturi.

 3. 3

  Incearca sa procedezi in asa maniera incat sa poti combate raul de masina. Unul din cele mai bune lucrur pe care le poti face este sa rogi soferul sa opreasca si sa iei niste aer curat. Daca te afli pe autostrada sau pe un drum pe care nu poti opri masina, atunci poti la fel de bine sa deschizi geamul de la masina si sa respiri aerul care vine de afara.
  De asemenea poti sa faci sa iti treaca starea de greata mancand niste biscuiti sarati sau sa musti dintr-o lamaie.

 4. 4

  Incearca sa te uiti cat mai in departare, sau spre linia orizontului pentru a calma putin acea stare de rau pe care o simti.

 5. 5

  Intotdeauna da-i de stiut soferului cand iti este foarte rau, pentru a incetini masina sau pentru a putea sa traga pe partea dreapta.

 6. 6

  Evita cititul de orice natura in timp ce mergi cu masina, deoarece aceasta activitate iti va cauza cu siguranta rau de masina.

Previous postCum sa faci fata raului de miscare in excursii Next postCum sa faci fata problemelor de familie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close