Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata raului de miscare in excursii – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata raului de miscare in excursii

Unelte articol

Raul de masina sau raul de miscare poate sa iti strice orice excursie sau orice iesire cu masina in natura. Invata cu ajutorul acestui articol cum anume trebuie sa procedezi pentru a combate raul de masina.

Pasi

 1. 1

  Daca stii ca esti predispus la a avea rau de masina, atunci ai putea sa iei cu tine niste pastile care sa iti vindece acea stare de greata sau de voma, precum sa te si ajute cu combaterea durerii de cap.

 2. 2

  Gandeste-te ca poti oricand sa ii spui soferului sa incetineasca sau chiar sa opreasca masina.
  Chiar si daca deschizi putin geamul masinii tot ti se va face mai bine, deoarece aerul proaspat te ajuta sa combati raul de masina.

 3. 3

  Daca iti vine sa vomoti, atunci va trebui sa faci acest lucru intr-o punga sau in orice alt fel de recipient. Nu iti recomandam sa scoti capul pe geam si sa vomiti afara deoarece ii vei incomoda si pe ceilalti participanti la trafic din spatele tau si vei murdari si masina in care te afli.

 4. 4

  Nu manca foarte mult inainte de a pleca la drum cu masina. De asemenea nici nu este recomandat sa pleci la drum pe stomacul gol.
  Iti recomandam sa consumi cateva alimente usoare, fara mult zahar sau fara grasimi, pentru a nu-ti forta stomacul sa digere mancare grea.

 5. 5

  Cel mai bine este sa incerci sa adormi imediat cum porniti la drum. In aceasta maniera nu iti va mai fi rau pe parcursul calatoriei, deoarece vei fi adormit.

Previous postCum sa faci fata reactiilor alergice Next postCum sa faci fata raului de masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close