Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o excursie de craciun – CumFacSa.ro

Cum sa faci o excursie de craciun

Unelte articol

Craciunul si iarna sunt perioade in care de multe ori cautam caldura din casa pentru a scapa de frigul de afara. Cu toate acestea, o excursie de craciun poate fi mai placuta decat una la plaja vara. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa iti planifici si cum sa te bucuri de o vacanta de craciun.

Pasi

 1. 1

  Stabileste cadrul in care vei face excursia. E important sa mergi intr-un loc cu zapada si preferabil sa fie multe surse de iluminare. Daca cineva este intr-o stare de spirit proasta, nu-l lua cu tine in excursie deoarece nu va fi placut.

 2. 2

  Fa-te comod. Toata lumea ar trebui sa fie imbracata cu haine calduroase si moi pentru a fi cat mai confortabil. Asigura-te ca intreaga familie a intrat in starea de spirit de craciun si cu totii sunt incantati de ideea de a merge intr-o scurta calatorie.

 3. 3

  Da-i masinii putin din atmosfera craciunului. Pune un CD cu colinde, pune paturi in masina pentru a fi cald si cu siguranta da drumul la caldura inainte ca toata lumea sa se urce in masina.

 4. 4

  Bucura-te de calatorie alaturi de familia ta. Uita-te la toate luminile aprinse, la lumina lunii si la zapada si cantati colindele pe care le ascultati la radio. Nu trebuie sa mergi foarte departe pentru a te bucura de aceasta experienta, important e sa o traiesti alaturi de familie.

Previous postCum sa faci in asa maniera incat sa te antrenezi atunci cand tu urasti exercitiile fizice Next postCum sa faci o vanataie sa dispara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close