Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci rezervari pentru o excursie – CumFacSa.ro

Cum sa faci rezervari pentru o excursie

Unelte articol

Daca visezi la excursia ideala, iti poti imagina cu siguranta ca cineva se va ocupa de toate formalitatile si tu te vei bucura de o vacanta de vis. Cu toate acestea, realitatea e diferita si trebuie sa te ocupi de organizare. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa faci rezervari pentru o excursie.

Pasi

 1. 1

  Stabileste-ti un buget si incearca sa-l respecti. Toti membrii grupului trebuie sa plateasca aceeasi suma, inclusiv tu. Fii pregatit sa platesti mult daca excursia e luxoasa. Cu siguranta cu cat mai scumpa va fi excursia, cu atat mai calitative vor fi serviciile.

 2. 2

  Incepe sa te gandesti din timp la toate beneficiile pe care le vrei. Daca ai nevoie de piscina, masina, baruri si restaurante, uita-te ca hotelul la care urmeaza sa stai sa dispuna de aceste facilitati.

 3. 3

  Hotaraste cum vrei sa faci rezervarile. Prin internet, telefon sau prin agenti de calatorii. E important sa notezi ca daca faci rezervarea prin telefon s-ar putea sa nu primesti nicio oferta si nicio reducere, de aceea poate fi mai profitabil sa alegi un agent.

 4. 4

  Incepe sa cauti oferte si destinatii de vacanta pe care ti le doresti. Daca te uiti online, cauta pe diverse websiteuri de turism dupa destinatie. Daca doresti sa faci rezervarea prin telefon, solicita recomandari. Daca mergi la un agent, alege brosurile care ti se par atractive si cere recomandari.

 5. 5

  Compara preturile. Uneori e mai ieftin sa rezervi online, desi nu intotdeauna. Gandeste-te cati oameni merg in excursie si daca aveti copii in grup. Uneori copiii beneficiaza de reduceri integrale. Ia-ti un caiet si noteaza-ti destinatiile, preturile, liniile aeriene si serviciile oferite.

 6. 6

  Cauta-ti o destinatie care se incadreaza in bugetul tau si are majoritatea sau toate facilitatile pe care ti le doresti.

 7. 7

  Fa-ti rezervarea prin metoda pe care ai ales-o. Explica in mod clar ce doresti, si asigura-te ca totul se incadreaza in pretul final. Odata ce un pret a fost stabilit, confirma rezervarea. Tot ce urmeaza acum este sa ai o excursie de vis.

Previous postCum sa gatesti intr-o camera de hotel Next postCum sa imparti o camera de hotel cu straini

Related Posts

Posteaza un comentariu


close