Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci sa treaca timpul intr-un avion – CumFacSa.ro

Cum sa faci sa treaca timpul intr-un avion

Unelte articol

Toata lumea stie ca mersul cu avionul poate fi plictisitor si obositor. Sunt multe modalitati prin care sa faci sa treaca timpul mai repede fara sa mori de plictiseala si unele din aceste modalitati o sa le aflati in articolul care urmeaza.

Pasi

 1. 1

  Sa ai la tine o carte sau o revista. Cititul poate fi o modalitate buna de a face timpul sa treaca mai rapid.

 2. 2

  Asculta muzica pe ipod sau Mp3-player. Asculta muzica ta preferata sau descopera artisti pe care de mult ai vrut sa ii asculti pentru a avea parte de un drum relaxant care o sa se dovedeasca a fi un lucru bun mai ales daca esti putin intimidat de avioane.

 3. 3

  Sa ai la tine un caiet. Daca iei cu tine un caiet, poti sa joci jocuri comice precum spanzuratoarea, x si 0, etc. Daca simti ca in ultima vreme nu ai avut deloc timp pentru tine, poti folosi caietul pentru a povesti intamplarile importante din viata ta din ultima perioada.

 4. 4

  Copii pot sa aduca cu ei carti de colorat.

 5. 5

  O carte de colorat poate sa tina atentia copiilor ocupata astfel incat sa iti poti vedea de treburile tale fara sa fii ocupat tot timpul de copilul tau.

 6. 6

  Ia cu tine un DvD portabil sau un laptop. Daca iei cu tine asa ceva, o sa te poti uita la serialele pierdute din ultima vreme sau te poti uita la un film foarte bun pe care ai vrut sa il vezi de mult timp.

 7. 7

  Dormi precum un copil. Daca reusesti sa te culci o sa observi ca 10h de mers cu avionul pot sa treaca instant. Daca totusi nu poti sa adormi, foloseste o pastila care sa te ajute sa adormi. Sa ai la tine dopuri de ureche pentru a fi sigur ca iti oferi un mediu cat mai confortabil de dormit.

 8. 8

  Incepe o conversatie cu oamenii din jur. Discuta si fii prietenos cu persoanele de langa tine chiar daca este un strain . O sa ajute la trecerea timpului si poate o sa iti faci si prieteni noi.

 9. 9

  Ia cu tine un PSP pentru a te juca. Jocurile iti pot tine ocupati copii cum nu ai mai vazut pana acuma in timp ce tu poti dormi sau citi linistit o carte.

 10. 10

  Sa nu te uiti la ceas pentru ca o sa iti agravezi nerabdarea si starea de agitatie.

Previous postCum sa faci un acvariu sa arate ca si cum ar fi fost proiectat de un profesionist Next postCum sa faci sa treaca timpul intr-un aeroport

Related Posts

Posteaza un comentariu


close