Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un cuptor din pietre – CumFacSa.ro

Cum sa faci un cuptor din pietre

Unelte articol

In acest articol veti invata cum sa mariti eficienta unui foc, pentru a putea sa gatiti mancaruri mai complicate.

Pasi

 1. 1

  Adunati cat mai multe pietre de dimensiuni medii (cat pumnul).

 2. 2

  Distribuiti pietrele in mod egal in doua gramajoare asemanatoare unui zid, situate la aproximativ 20 de cm una de alta.

 3. 3

  Pe post de acoperis puteti sa folositi cea mai mare si cea mai plata piatra pe care o gasiti. Aceasta piatra ar trebui sa fie indeajuns de mare pentru a uni cele doua gramajoare de pietre.

 4. 4

  Sigilati atat partea din spate cat si partea din fata de la „cuptor”. Partea din spate puteti sa o sigilati folosind mai multe pietre de dimensiuni medii, pe cand partea din fata va trebui sa o sigilati tot cu ajutorul unei pietre de dimensiuni mai mari, pentru a o muta mai usor atunci cand vreti sa umblati in cuptor.

 5. 5

  Odata ce ati cladit pietrele cat mai bine, puteti sa puneti lemne in mijlocul cuptorului, sa le dati foc si sa puneti mancarea la gatit.

 6. 6

  Astfel, caldura va sta inauntru si nu veti avea nevoie de un foc foarte mare sau foarte puternic pentru a putea sa gatiti un fel de mancare complicat.

Previous postCum sa faci popcorn la focul de la gratar Next postCum sa faci un flip de pe o placa de scufundari

Related Posts

Posteaza un comentariu


close