Cum sa faci un jurnal de calatorie

Unelte articol

Calatoriile sunt experiente noi si inedite, pe care de multe ori nu le poti impartasi cu prietenii in mod direct, de aceea vrei sa le povestesti tot ce ai trait. Mai mult, pentru a putea rememora momentele placute si peste ani, poti faci un jurnal de calatorie. Urmeaza pasii de mai jos pentru a afla cum.

Pasi

 1. 1

  Poti sa tii un blog, care sa poata fi consultat in momentul in care l-ai urcat pe website. Este important sa stii ca vei avea acces la internet pe tot parcursul calatoriei. Daca stai la hoteluri acest lucru va fi posibil deoarece vei gasi o retea wireless, dar poti avea acces la internet si prin serviciul de date al telefonului mobil.

 2. 2

  Porneste un blog special pentru calatoria aceasta. Alternativ poti sa folosesti un website de microblogging, precum Twitter sau Identi.ca.

 3. 3

  Documenteaza tot ce faci si tot ce experimentezi, si daca poti adauga imagini, fa fotografii. Poti sa le faci cu telefonul mobil sau cu o camera digitala si sa urci fotografiile alaturi de text pe blog.

 4. 4

  Poti tine un jurnal clasic in care sa documentezi intreaga experienta. Foloseste un caiet, o agenda sau un caiet de schite.

 5. 5

  Scrie in caietul de schite tot ce faci, in fiecare zi, explicand ce ai vazut si ce ai facut.

 6. 6

  Daca vrei, poti sa lipesti fotografii, bilete de intrare, chitante, brosuri, etc. Poti sa faci un mic album al calatoriei!

Previous postCum sa faci un antrenament pentru triceps Next postCum sa faci un mix bun pentru masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close