Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gatesti micul dejun la foc liber – CumFacSa.ro

Cum sa gatesti micul dejun la foc liber

Unelte articol

Iata o buna modalitate de a gati micul dejun atunci cand esti in camping.

Pasi

 1. 1

  Pentru a-ti lua cat mai putin timp sa pregatesti micul dejun, va trebui sa ai pregatite din timp lemnele pentru foc.
  Poti face aceste pregatiri seara din urma.

 2. 2

  Ideal ar fi sa ai un gratar pe care sa poti pune tigaia sau tigaile.
  Daca nu ai la dispozitie un gratar, atunci va trebui sa astepti sa se stinga focul, sa uniformizezi jarul si sa pui tigaile direct pe jar.

 3. 3

  Incearca sa folosesti cat mai putine tigai. Ideal ar fi sa folosesti o singura tigaie in care sa poti pregati toata mancarea. Astfel, vei avea mai putin de spalat si nu iti va trebui asa de mult jar.

 4. 4

  De asemenea, poti sa profiti de zonele in care jarul este mai mult sau mai putin puternic, pentru a putea sa gatesti mai multe feluri de mancare.

 5. 5

  Cel mai bine ar fi sa folosesti tigai cu fundul gros, deoarece caldura va fi distribuita mult mai uniform pe tot fundul tigaii, lucru care iti va permite sa gatesti mancarea uniform, fara ca o parte sa fie gatita, iar o alta parte sa fie arsa sau cruda.

Previous postCum sa gatesti cu ajutorul pietrelor Next postCum sa iei curba atunci cand mergi pe role

Related Posts

Posteaza un comentariu


close