Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa impachetezi pentru o excursie in Hong Kong – CumFacSa.ro

Cum sa impachetezi pentru o excursie in Hong Kong

Unelte articol

Cu o traditie care se intinde de mii de ani, Hong Kong este un punct de interes major pentru turistii straini. Aici putem vedea lucruri ca faimosul port Victoria pana la cel mai mare Buddha din lume.

Pasi

 1. 1

  Obtinerea unui pasaport. Pentru o perioada scurta de zile, vizitatorii nu au nevoie de o visa dar pentru cei care vor sa stea mai mult timp v-a trebui sa obtina o visa de calatorie.

 2. 2

  Sa iti aduci carnetul de conducere pentru a avea mai multe forme de identificare la tine. Cetatenii sau calatorii care vin in Hong Kong trebuie sa aiba asupra lor o carte de identitate.

 3. 3

  Sa aduci un dictionar englez – cantonez. Cu toate ca limba vorbita in Hong Kong este atat engleza cat si cantoneza, nu toata lumea stie sa vorbeasca engleza fluent. Dictionarul englez – cantonez o sa te ajute sa comunici cu nativii din Hong Kong

 4. 4

  Sa schimbi banii odata ajuns in Hong Kong. Ratele de schimb pot varia deci fii sigur sa verifici ratele inainte sa pleci de acasa. Poti sa iei cu tine si cardul de credit deoarece sunt ATM-uri care accepta majoritatea cardurilor de credit.

 5. 5

  Sa te imbraci corespunzator. In functie de ce perioada a anului vrei sa mergi in Hong Kong, o sa ai nevoie de diferite articole de imbracat. Daca mergi iarna, v-a trebui sa iei cu tine pulovere si geci subtiri. Temperatura variaza intre 18 grade celsius iarna si 28 grade celsius vara. Hong Kong este o zona cu o umiditate crescuta si se poate astepta de la ploi marunte pana la furtuni pe timp de vara. Sa impachetezi un trenci, o umbrela si haine de bumbac.

 6. 6

  Sa iei cu tine incaltaminte lejera. Daca planuiesti sa mergi sa te plimbi, acest lucru este prioritatea numarul unu.

 7. 7

  Sa ai la tine si haine pentru o tinuta eleganta. Hong Kong are o gama larga de locatii pentru turisti eleganti, de la croaziere pe Victoria Bay la cine festive in cadrul faimosului coloseum Hong Kong. Posesia unor articole de imbracaminte mai eleganta iti va deschide posibilitatea sa vizitezi si locatiile mai selecte.

 8. 8

  Sa aduci cu tine un costum de inot. Hong Kong are multe piscine publice iar majoritatea hotelurilor au psicine proprii. Hong Kongul are de asemenea multe plaji frumoase de-a lungul coastei.

 9. 9

  Sa ai la tine o valiza in plus. Hong Kong este unul din cele mai populare orase din lume din punct de vedere al cumparaturilor. E o idee buna sa vii pregatit pentru asa ceva si sa aduci o valiza in plus in caz ca e nevoie .

Previous postCum sa impachetezi pentru o excursie catre China Next postCum sa impachetezi pentru o excursie in Londra

Related Posts

Posteaza un comentariu


close