Cum sa incarci un rucsac cu toate lucrurile de care ai nevoie

Unelte articol

Daca iti propui sa mergi intr-o expeditie pe munte, atunci vei avea nevoie de un rucsac in care sa poti lua toate lucrurile necesare.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa alcatuiesti o lista cu toate lucrurile de stricta necesitate. Nu lua cu tine lucruri de care crezi ca s-ar putea sa ai nevoie, ci ia cu tine doar lucrurile necesare.

 2. 2

  Intinde toate acele lucruri pe pat, pentru a sti cat de multe lucruri aduci cu tine.

 3. 3

  Pune lucrurile pe categorii (haine de purtat in casa, haine de purtat afara, mancare, obiecte in caz de urgenta, etc) si pune fiecare categorie de haine intr-o anumita parte a rucsacului.

 4. 4

  Atunci cand pui lucrurile in rucsac, pune-le in functie de greutate, volum si de necesitatea fiecarui obiect. De exemplu, sacul de dormit ai putea sa il pui la fundul rucsacului, deoarece este un obiect destul de voluminos si nu vei avea nevoie de acesta in timpul zilei.

 5. 5

  Lucrurile mai grele pune-le in rucsac in asa maniera incat sa stea cat mai aproape de spatele tau, pentru a face rucsacul sa para mai usor.

 6. 6

  Odata ce ai stabilit o „strategie”, poti sa incepi sa iti faci rucsacul pentru a te asigura ca ai loc pentru toate obiectele.

Previous postCum sa gasesti un sport care este potrivit pentru tine Next postCum sa intri intr-un anumit ritm atunci cand pedalezi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close