Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci bagajele pentru o excursie in Roma – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci bagajele pentru o excursie in Roma

Unelte articol

Capitala Italiei este unul dintre orasele pe care trebuie sa le vizitezi cat traiesti – cultura si istoria pe care cetatea antica au adunat-o reprezinta o oaza de civilizatie pe care trebuie sa o explorezi. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa iti faci bagajele pentru o excursie in Roma.

Pasi

 1. 1

  Ia-ti cu tine o borseta. Roma este un oras turistic cunoscut, de aceea aici se gasesc si multi hoti de buzunare. Asigura-te ca-ti pui bine banii intr-o borseta care nu este vizibila.

 2. 2

  Ia-ti papuci confortabili. Daca vrei sa vizitezi Roma va trebui sa mergi destul de mult pe jos, si de multe ori vei sta in picioare perioade indelungate de timp. Ia-ti papuci de tenis sau tenisi pentru a nu-ti stresa picioarele suplimentar.

 3. 3

  Daca nu vii dintr-o tara membra a Uniunii Europene vei avea nevoie de pasaport. Vizele se pot obtine cu usurinta daca stai in Italia mai putin de 90 de zile. Daca vii dintr-o tara comunitara, atunci poti intra in Italia doar cu cartea de identitate.

 4. 4

  Ia-ti haine potrivite pentru diversele cladiri religioase pe care le vei vizita. Intre acestea se numara Vaticanul si biserica Sfantul Petru. Turistii trebuie sa fie imbracati decent pentru a putea intra. Astfel, vei avea nevoie de pantaloni lungi si femeile trebuie sa aiba umerii acoperiti.

 5. 5

  Ia cu tine un dictionar de buzunar daca nu stii limba italiana deloc. Desi engleza este vorbita in Roma in special datorita turismului, e indicat sa stii cateva fraze uzuale in italiana pentru a te putea descurca.

 6. 6

  Ia-ti hainele potrivite pentru sezonul in care mergi. Iarna temperatura medie este de 9 grade celsius, de aceea trebuie sa-ti iei haine mai groase, fular si caciula. Verile sunt uscate si calduroase cu temperatura medie de 26 de grade celsius, de aceea ia-ti haine subtiri si racoroase.

 7. 7

  Nu-ti tine toti banii cash, ia cu tine un card de credit. Acestea sunt acceptate in Roma aproape peste tot, si va fi mai usor sa platesti astfel decat sa iti schimbi banii in euro de fiecare data si sa platesti comisioane.

 8. 8

  Ia-ti aparatul foto sau camera video deoarece in Roma vei putea vizita atat de multe locatii, incat cu siguranta vei dori sa ai amintiri din acest loc unic. Daca ai o camera digitala, asigura-te ca ai indeajuns de mult loc pe card, iar daca ai o camera cu film asigura-te ca ai la tine mai multe filme pentru a putea face cate poze doresti.

Previous postCum sa iti faci bagajele pentru o excursie in Egipt Next postCum sa iti planifici excursia in Paris

Related Posts

Posteaza un comentariu


close