Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti planifici excursia spre Las Vegas – CumFacSa.ro

Cum sa iti planifici excursia spre Las Vegas

Unelte articol

Planificarea excursiei spre Vegas poate fi consumatoare de timp dar si distractiv odata ce ai ajuns acolo.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-te din inainte. Sa ai o idee generala cand vrei sa mergi si unde vrei sa stai. Tine minte ca weekendurile o sa fie mult mai aglomerate si preturile mai mari.

 2. 2

  Considera in ce perioada a anului vrei sa mergi. Vegas este mai ieftin vara dar acest lucru se intampla deoarece este foarte cald pe timp de vara in vegas.

 3. 3

  Verifica paginile de internet care se ocupa cu turism. Pe langa paginile de internet precum Expedia, Travelocity, etc. Sherman’si Travelzoo iti trimit mail in fiecare saptamana cu oferte de calatorii. Sa cauti tot timpul sa iti rezervi biletul de avion impreuna cu cazarea.

 4. 4

  Verifica preturile pentru o saptamana dupa care sa decizi data si ce agentie sa folosesti pentru rezervari. O sa observi ca anumite firme nu iti fac reducerile pe care le promit.

 5. 5

  Verifica zborurile. Pachetele promotionale cele mai ieftine au de obicei optiunea pentru biletul de avion destul de inconvenienta pentru pasageri.j

 6. 6

  Cumpara o carte despre Vegas . Verifica revistele de turism deoarece mentioneaza foarte des lucruri despre vegas.

 7. 7

  Daca ai de gand sa zbori pana la o anumita destinatie si de acolo sa mergi cu masina, sa iei cu tine multe lucruri care sa iti ocupe timpul pentru ca o sa fie un drum lung .

 8. 8

  Cele mai scumpe hoteluri nu o sa-ti satisfaca nevoile neaparat sau ofera mai mult decat un hotel cu preturi medii. De exemplu, Planet Hollywood ofera un pret bun pentru camere exceptionale cu lumini si clopotei fix cum iti doresti de la un hotel in Las Vegas.

Previous postCum sa-ti relaxezi muschii Next postCum sa treci printr-un aeroport daca ai dezabilitati fizice

Related Posts

Un comentariu

 1. Dan Iancu
  Sep 16, 2013

  Dan Iancu

  Neinteresant pe matreata asta

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close