Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti tii bagajele in siguranta – CumFacSa.ro

Cum sa iti tii bagajele in siguranta

Unelte articol

Evolutia noastra in timpurile moderne nu ne-a lasat fara hoti din pacate. Daca va este frica sa calatoriti din cauza hotilor va sugeram sa cititi articolul urmator pentru ca o sa gasiti multe informatii utile.

Pasi

 1. 1

  Niciodata sa nu iti lasi bagajele nesupravegheate. Daca nu e posibil sa stai tot timpul langa bagaj, incearca sa arunci tot timpul o privire asupra lui sa fii sigur ca nu se apropie nimeni in mod suspicios.
  * hotii sunt de obicei in jurul locurilor aglomerate pentru a fura mai usor.

 2. 2

  Tine pe valiza un semn cu care sa il identifici mai usor. Incearca sa iei o valzia care sa aiba si sistem de blocare.

 3. 3

  Nu lua multe bagaje cu tine. Cu cat ai mai putine bagaje cu atat e mai bine pentru tine ca e mult mai usor sa supraveghezi 1 bagaj .

 4. 4

  Nu pastra lucrurile de valoare in valiza. Daca valiza iti este furata o sa pierzi mult mai multe decat doar cateva haine si produse de igiena. Tine actele importante intr-o geanta care o ai la tine tot timpul.

 5. 5

  Incearca sa iti cumperi o valiza cat mai normala, cu cat este mai stralucitoare si iese mai usor in evidenta cu atata o sa atraga mai usor hotii.

 6. 6

  Niciodata sa nu iti lasi bagajele cu cineva pe care nu cunosti. Cine stie ? Strainul poate fi chiar un hot .Nu judeca oamenii dupa cum vorbesc sau se imbraca.

 7. 7

  Semnul de identificare sa fie vizibil pentru tine nu si pentru toata lumea din jurul tau.

Previous postCum sa mentineti copiii cat mai activi Next postCum sa iti pui picaturi in ochi daca ai dificultati cu vederea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close