Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti vizitezi propriul oras – CumFacSa.ro

Cum sa iti vizitezi propriul oras

Unelte articol

Cu siguranta ca o excursie ideala implica faptul ca vrei sa vezi o destinatie noua si exotica in care nu ai mai fost si unde vrei sa incerci lucruri noi. Cu toate acestea, daca din cauza bugetului restrans sau a lipsei de timp nu poti planifica o astfel de excursie, iti poti vizita orasul natal sau orasul in care locuiesti asa cum nu l-ai vazut niciodata. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum.

Pasi

 1. 1

  Alege un weekend in care sa mergi si sa joci rolul unui turist in orasul tau. E cel mai usor mod de a avea o excursie fara sa pleci prea departe si fara sa cheltui multi bani.

 2. 2

  Nu uita sa iei cu tine o camera foto si o harta pe care sa iti notezi obiectivele importante. Mai mult, vei arata ca un turist.

 3. 3

  Daca esti singur poti merge cu prietenii sau un grup restrans, iar daca esti casatorit sau intr-o relatie poti face aceasta excursie impreuna cu jumatatea ta.

 4. 4

  Cauta un website de calatorie si afla ce viziteaza turistii straini cand vin in orasul tau. Afla care sunt obiectivele majore si atractiile turistice din zona si planifica-ti sa vezi macar 5 din acestea.

 5. 5

  Rezerva-ti o camera la hotel pentru una sau doua nopti, preferabil in weekend.

 6. 6

  Lasa-ti masina la hotel si mergi pe jos oriunde vrei sa ajungi sau cu mijloace de transport in comun.

 7. 7

  Rezerva-ti bilete la un eveniment cultural, mananca in oras sau mergi la o cafenea catre seara.

 8. 8

  Ia cu tine o garderoba decenta, care contine haine confortabile precum si haine mai stilate, cu care poti iesi seara in oras.

 9. 9

  Mergi in oras si incearca sa cunosti oameni noi si sa te distrezi. Spune tuturor ca esti din afara orasului si acum ai venit sa vizitezi pentru prima data.

Previous postCum sa iti tratezi un gat iritat cu remedii naturale Next postCum sa joci jocul ABC cand calatoresti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close