Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mananci ieftin in Paris – CumFacSa.ro

Cum sa mananci ieftin in Paris

Unelte articol

Capitala Frantei este considerat orasul etern al iubirii, iar multe persoane aleg sa-si petreaca aici luna de miere sau aniversarile relatiilor. Cu toate acestea, daca ai un buget limitat cand esti in Paris, trebuie sa stii cum si unde poti manca bine si ieftin. Citeste articolul de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii.

Pasi

 1. 1

  Cunoaste-ti cartierul in care stai. Fiecare zona a Parisului are caracteristicile si calitatile sale. Unele au mancare mai ieftina, in timp ce altele au mai multe capcane pentru turisti. Incearca sa te familiarizezi cu zonele pe care le vizitezi pentru a afla care sunt cele mai bune oportunitati pentru a manca ieftin.

 2. 2

  Gaseste mancaruri de valoare. Turistii experimentati stiu care sunt cele mai accesibile mancaruri din Paris care vin la preturi reduse. Unele dintre acestea, precum clatitele sau sanvisurile falafel, sunt usor de facut si de vandut si vei plati considerabil mai putin pentru acestea decat pentru alte tipuri de mancare.

 3. 3

  Invata putina franceza. Desi pare obositor, alternativa – posibilitatea de a nu te intelege cu vanzatorul si cu localnicii – lasa mult de dorit. Chiar si putine cuvinte legate de bucataria franceza te vor ajuta sa te descurci mai usor cu meniurile, si cu atat mai mult te vor ajuta sa nu fii pacalit.

 4. 4

  Evita mesele clasice. Cand mergi intr-un restaurant si te asezi pentru a fi servit la masa, cu siguranta preturile sunt mai mari decat atunci cand iti cumperi tu mancare. Acest lucru nu inseamna ca daca iti iei mancare din oras sau la comanda nu poate fi la fel de buna, insa vei plati mai putin. In anumite restaurante franceze, eticheta este foarte serios impusa si de multe ori mai bine te descurci daca mananci la hotel sau iti iei mancarea la pachet.

 5. 5

  Nu uita ca in Franta preturile sunt in euro. Aceasta moenda este utilizata in intreaga Uniune Europeana, cu exceptia Regatului Unit, si este folosita excusiv. Incearca sa te gandesti cat platesti in moneda ta nationala pentru a nu cheltui mai mult decat ti-ai propus.

 6. 6

  Mergi la marketurile locale. Acestea sunt organizate in aer liber si majoritatea localnicilor isi faci aici cumparaturile, deoarece gasesti mancare proaspata si ieftina. Iti va fi mai usor sa te descurci in aceste piete daca stii putina franceza.

Previous postCum sa mananci ieftin in Barcelona Next postCum sa mangai un puiut de caine mic si dragut

Related Posts

Posteaza un comentariu


close