Cum sa mananci in Londra ieftin

Unelte articol

Turistii si localnicii pot cauta optiuni mai ieftine de cinat in Londra. E nevoie de strategie pentru a evita costurile ridicate ale mancarii in unul din cele mai scumpe orase din lume dar exista cateva alternative la restaurantele scumpe. De la mancaruri complementare la hotele pana la mancare proaspata din piata .

Pasi

 1. 1

  Acceseaza pagini de internet despre turism pentru a citi revizuiri despre restaurante dar sa includa si preturile si calitatea mancarii si a serviciilor. Cauta restaurante care ofera oferte speciale in timpul cand o sa fii tu in Londra.

 2. 2

  Citeste bloguri despre mancare cu posturi care se concentreaza pe mancatul in Londra si in orasele din apropiere. Fii deschis la sugestii in a incerca restaurante care servesc o varietate de mancaruri, precum vegetariana, asiatica, italiana sau altele.
  • Fii atent la comenturile cititorilor de pe pagina de internet. Cititorii experimentati ofera informatii specifice si importante despre mancatul in Londra la un buget rezonabil.

 3. 3

  Cauta locatii unde poti asocia o masa cu alte lucruri distractive cum ar fi teatre si muzee.
  • Cauta pachetele cu masa si teatru care pot oferi o reducere la pretul teatrului si o masa inainte sau dupa spectacol. Personalul de la hotelul unde stai pot fi de ajutor in aceste situatii.

 4. 4

  Localizeaza magazinele alimentare care vand mancare proaspata si gata de mancat. Magazinele de alimente pot sa aiba cea mai proaspata mancare si cea mai variata.

 5. 5

  Verifica cu personalul din hotel ce optiuni ai in ce consta micul dejun sau lucrurile pe care le poti comanda de la bar.

 6. 6

  Intreaba calatorii si localnicii pentru sugestii unde poti gasi un local ieftin si sigur de unde poti manca.

 7. 7

  Verifica meniul la pub-ul din apropiere, cafenea sau pizzerie pentru o masa usoara sau o gustare intre mese.

 8. 8

  Mergi la un hostel inloc de un hotel traditional unde ai si bugatarie unde iti poti pregati singur masa la un pret ales de tine in functie de alimentele cumparate.

 9. 9

  Viziteaza restaurante mici de cartier care nu sunt trecute in cartile facute de specialisti in turism.

 10. 10

  Viziteaza restaurante care se afla inafara Londrei pentru a gasi optiuni mai ieftine asupra cinei.

Previous postCum sa mananci in Florenta ieftin Next postCum sa mananci in Viena ieftin

Related Posts

Posteaza un comentariu


close