Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa menajezi calatoriile lungi cu avionul – CumFacSa.ro

Cum sa menajezi calatoriile lungi cu avionul

Unelte articol

Calatoriile lungi cu avionul pot fi o problema daca nu esti o persoana rabdatoare sau daca factorii de mediu te deranjeaza in mod deosebit. Stresul unei calatorii lungi intr-un spatiu redus poate fi complesitor. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa abordezi calatoriile lungi cu avionul.

Pasi

 1. 1

  Chiar daca devii foarte plictisit, tot trebuie sa respecti ceilalti pasageri, de aceea trebuie sa folosesti castile personale atunci cand asculti muzica sau te uiti la un film. Poti sa-ti iei cu tine mp3 Playerul sau iPodul, iar pe unele modele poti viziona si filme! Daca ai noroc, este posibil ca un film sa fie difuzat in avion.

 2. 2

  E important sa-ti menajezi starea de sanatate in avion altfel te vei simti graznic la destinatie. Bea indeajuns de multa apa pentru a-ti pastra corpul hidratat. Daca nu, poti inlocui apa cu o bautura pentru sportivi. Incearca sa nu consumi alcool. Anumite linii aeriene pun la dispozitie o masa, insa nu trebuie sa te bazezi pe acest lucru. Pune-ti de acasa mancare, in special daca esti pretentios. Nu uita sa te incadrezi in restrictiile impuse de linia aeriana.

 3. 3

  Odata pe ora mergi la toaleta, chiar daca nu ai nevoie. Ridica-te si mergi pe culoar, pentru a te revigora si pentru a-ti intinde picioarele.

 4. 4

  Cand esti la altitudine mare urechile iti pot pocni. Pentru a evita acest lucru, cumpara-ti dopuri de urechi din aeroport, guma de mestecat sau bomboane.

 5. 5

  Schimba-ti ceasul dupa fusul orar din zona unde vei ajunge. Incearca sa traiesti dupa ora de la destinatie, de exemplu, dormi daca acolo este noapte. Daca te uiti in mod constant la ceas iti va crea impresia ca timpul trece mai greu, asadar incearca sa dormi sau sa citesti o carte buna pentru ca timpul sa treaca mai usor.

 6. 6

  Daca vrei sa dormi, incearca sa citesti o carte foarte plictisitoare sau un ziar pe care il poti lua de la portile de acces. In cele din urma s-ar putea sa adormi mai repede decat ti-ai imaginat!

 7. 7

  Confortul este esential! Unele linii aeriene iti pun la dispozitie paturi si perne, insa nu au interes sa le curete in profunzime, de aceea evita microbii nedoriti si adu-ti propria perna si patura.

 8. 8

  Daca ai echipamente electronice, asigura-te ca le-ai incarcat in totalitate pentru a le putea folosi in timpul calatoriei.

Previous postCum sa mananci sanatos la aeroport Next postCum sa nu te plictisesti cand conduci mult

Related Posts

Posteaza un comentariu


close