Cum sa petreci trei zile in Roma

Unelte articol

Daca ai un timp limitat in care sa vizitezi Roma, atunci e important sa-ti organizezi aceste zile de asa natura incat sa poti vedea tot ceea ce este important. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa petreci trei zile in Roma.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa ajungi devreme in capitala Italiei, indiferent care este mijlocul de transport pe care il alegi.

 2. 2

  Pleaca imediat catre obiectivele principale ale orasului. Colosseumul, Forumul roman, Pantheonul si Circus Maximus. Colosseumul este cel mai mare amfiteatru construit in Imperiul Roman si reflecta ingeniozitatea inginereasca a romanilor. Forumul este localizat intre dealul Palatine si dealul Capitoline in Roma si este cunoscut si sub numele de „Magnum Forum”. Panteonul este una dintre cele mai vechi structuri din Roma si a fost construit ca un templu inchinat tuturor zeilor Romei Antice.

 3. 3

  Petrece-ti prima seara la un restaurant local si apoi mergi la la Treptele Spaniole pentru a vedea viata de noapte a Romei.

 4. 4

  A doua zi trebuie sa o petreci in totalitate la Vatican. Mergi in varful domului, viziteaza criptele, muzeul, monumentele, statuile si tablourile. Pentru a vizita muzeul coada poate fi uneori foarte lunga si poate dura ore intregi pana cand sa intri. Daca vrei sa vezi numaidecat muzeul mergi acolo la primele ore ale diminetii.

 5. 5

  Petreceti a doua seara la Fantana Trevi. Ia cina la una dintre cafenelele locale.

 6. 6

  Cea de-a treia zi ar trebui sa fie pentru tot ceea ce ti-ai propus dar nu ai reusit in primele zile, precum si pentru celelalte obiective turistice mai putin importante pe care vrei sa le vizitezi. Mai mult, vei avea timp sa iti faci cumparaturi, sa achizitionezi suveniruri, etc.

Previous postCum sa petreci o saptamana in Paris cu un buget redus Next postCum sa planifici o excursie in Italia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close