Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pregatesti incaltamintea inainte de a pleca intr-o drumetie – CumFacSa.ro

Cum sa pregatesti incaltamintea inainte de a pleca intr-o drumetie

Unelte articol

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi intr-o drumetie este sa ai ghete cat mai potrivite, in care sa te simti si cat mai comod, dar care sa te si protejeze de conditiile aspre de pe traseu.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput vei avea nevoie de ghete de o calitate cat mai buna. Acestea trebuie sa fie impermeabile, destul de groase si care sa va tina piciorul cat mai fix, dar sa permita o buna circulatie a sangelui.

 2. 2

  Poarta sosetele potrivite. Acestea ar trebui sa permita pielii sa respire, dar care sa iti si tina cald pe o vreme friguroasa.

 3. 3

  Taie-ti unghiile de la picioare inainte sa pleci de acasa. Acestea pot sa iti creeze neplaceri daca au o lungime destul de mare.

 4. 4

  Pentru a-ti mentine picioarele uscate in cazul in care mergi prin zone mlastinoase, cel mai bine ar fi sa iti pui doua pungi de plastic in picioare, peste sosete. Astfel, iti garantam ca picioarele tale nu se vor mai uda.

 5. 5

  Leaga cat mai bine sireturile ghetelor si baga-le in ghete pentru a nu te incomoda pe durata traseului. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa strangi sireturile prea tare. Ghetele ar trebui sa iti tina piciorul cat mai fix, dar acesta tot ar trebui sa aiba mobilitate, sa poti flexa glezna.

 6. 6

  Ia in mod frecvent pauze pentru a te descalta si pentru a permite picioarelor tale sa se odihneasca si pentru a permite pielii sa respire.
  De asemenea, de fiecare data cand ai ocazia, pune-ti la uscat atat sosetele cat si ghetele.

Previous postCum sa practici snowboardingul Next postCum sa pregatesti mancarea pentru o drumetie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close