Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa supravietuiesti in Insulele Filipine – CumFacSa.ro

Cum sa supravietuiesti in Insulele Filipine

Unelte articol

Insulele Filipine sunt un loc periculos pentru straini si turisti deoarece exista o serie de probleme importante in aceasta tara legate de terorism, rata criminalitatii, saracie si prostitutie. Daca esti strain in aceasta tara, trebuie sa iti iei urmatoarele precautii!

Pasi

 1. 1

  Nu frecventa localurile cu prostituate in Filipine deoarece majoritatea femeilor sunt infectate cu HIV si exista o posibilitate destul de mare sa fii jefuit sau rapit. Siguranta si sanatatea trebuie sa fie pe primul loc.

 2. 2

  Nu te uita la barbatii localnici direct in ochi, evita contactul vizual. Altfel, acestia se vor simti provocati si sunt tentati sa porneasca o cearta cu tine.

 3. 3

  Nu te aventura in locuri aglomerate sau inguste de unul singur.

 4. 4

  Evita sa stai prea mult afara noaptea in special in locuri aglomerate deoarece poti ajunge sa ai probleme din cauza oamenilor strazii sau a betivilor.

 5. 5

  Nu te prezenta ca un strain prea mult si incearca sa ramai neidentificat. Amesteca-te cu multimea si incearca sa nu iesi in evidenta.

 6. 6

  Nu discuta cu nimeni despre adevarata ta persoana, chiar daca anumiti localnici vor sa para prietenosi si incepi o conversatie, in special noaptea. Acestia pot fi membri ai unui grup infractional organizat care cauta o tinta usoara pe care sa o jefuiasca sau pe care sa o rapeasca.

Previous postCum sa strangi bani pentru calatorii Next postCum sa supravietuiesti mutatului intr-o tara noua

Related Posts

Posteaza un comentariu


close