Cum sa te bucuri de o tara straina

Unelte articol

Daca mergi in excursie intr-o tara straina ti se poate parea plictisitor, ciudat sau infricosator. Cu toate acestea, te poti bucura de obiceiurile locale si de cultura din zona in care mergi daca stii cum. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa te bucuri de o tara straina.

Pasi

 1. 1

  Nu uita ca fiecare calatorie este o experienta noua din care ai ceva de invatat.

 2. 2

  Intelege care sunt obiceiurile locale si incearca lucruri noi precum mancarea locala, dansurile sau hainele specifice.

 3. 3

  Daca esti intr-o dispozitie proasta si esti reticent cu toata lumea si tii numaidecat sa arati tuturor ca nu te distrezi, ceilalti vor impartasi energia negativa si nimeni nu se va simti bine. De aceea, incearca sa fii optimist.

 4. 4

  Intelege ca anumite lucruri sunt facute in mod diferit in alte tari decat la tine acasa. Cand vine vorba abordarea unei probleme intelege ca nu numai ceea ce stii tu este bun sau viabil, ci si variantele alor oameni pot fi potrivite.

 5. 5

  E posibil ca oamenii sa nu miroase la fel ca acasa. Acest lucru se poate datora saraciei sau a obiceiurilor locale. Anumite studii indica faptul ca sa faci dus in fiecare zi poate avea un efect advers asupra ta.

 6. 6

  Oamenii s-ar putea sa nu salute la fel cum esti obisnuit acasa. Nu trebuie sa fii nepoliticos si nu trebuie sa ti se para ciudat, deoarece acestea sunt obiceiuri incetatenite si nu le poti schimba.

Previous postCum sa te bucuri de natura Next postCum sa te bucuri de un safari in Zambia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close