Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te bucuri la maxim de calatoria in Las Vegas – CumFacSa.ro

Cum sa te bucuri la maxim de calatoria in Las Vegas

Unelte articol

Daca vizitezi Las Vegasul pentru prima oara, s-ar putea sa te socheze multimea care te asteapta la hoteluri si cazinouri. Daca ai un plan specific si poti aranja ca totul sa mearga ca pe roate, experienta din Las Vegas poate fi ceva de ce o sa-ti aduci aminte si peste multi ani. In ghidul care urmeaza o sa primesti anumite idei despre cum sa calatoresti in Las Vegas si sa ai parte de o reducere buna pentru hotelurile din Las Vegas.

Pasi

 1. 1

  Planifica din timp. Daca esti capabil sa planifici din timp, o sa ai mai mult timp pentru atraciile turistice . Incearca sa rezervi cat mai mult poti din timp si sa citesti recenzii despre cazarile la hotel. O sa trebuiasca sa descarci si o harta a hotelurilor de pe internet pentru a afla mai multe despre zonele orasului.

 2. 2

  Vorbeste cu familia. Daca calatoresti cu familia, este important sa faci lucrurile pe care le face toata lumea atunci cand merge in Las Vegas. Pentru a combina toate aceste lucruri pe care vrei sa le vezi, concertele la care vrei sa mergi si atractiile pe care nu vrei sa le ratezi poti sa rezervi bilete din timp si astfel obtii si reduceri. Sunt multe hoteluri in vegas care ofera reduceri pentru anumite atractii turistice daca te cazezi la ei.

 3. 3

  Aplica pentru reduceri. Este usor sa faci acest lucru. Trebuie sa cumperi un card pentru reduceri in las vegas inainte sa pleci in calatorie. Calatoria ta in Las Vegas poate fi fara probleme datorita cardului care iti ofera diferite beneficii precum: nu trebuie sa astepti ore intregi la rand pentru a da bani sa intri in locatiile dorite.

 4. 4

  Comanda biletele pe internet. Inafara de cardurile pentru reduceri, biletele pentru concerte pot fi comandante de pe internet. Le poti primi la hotelul la care stai fara sa te coste nimica in plus. Nu astepta pana cand ajungi acolo, iti poti planifica sarbatorile de pe acum pentru a avea o calatorie de minune fara nici un fel de grija atunci cand ai ajuns acolo.

 5. 5

  Gaseste activitati pe gratis. In las vegas sunt multe activitati pe care poti sa le faci pe gratis iar unele sunt oferite de catre hotelul la care stai. Alte locatii ofera atractii pe gratis pentru copii, petreceri sau locatii pentru joaca. Poti vizita parcurile locale, atractii importante si locatii din natura pe gratis. Pentru o lista cu evenimente care urmeaza si sunt pe gratis poti verifica pe paginile de internet relevante.

 6. 6

  Evita statul la coada. Anumite locuri devin foarte aglomerate la sfarsitul saptamanii. Incearca sa iti programezi sa vizitezi atractiile principale in timpul saptamanii, mai ales daca esti cu copii. Nu este usor sa te trezesti devreme in timpul excursiei in las vegas dar daca ajungi acolo de dimineata, nu va trebui sa astepti pentru ore intregi ca sa intri. Foloseste cardul pentru reduceri daca ai prioritate.

 7. 7

  Taxiurile in Las Vegas sunt scumpe iar anumiti soferi sunt nepoliticosi. Foloseste mijloacele de transport in comun.

Previous postCum sa te descurci in orasul New York Next postCum sa-ti revii cat mai repede in urma pneumoniei

Related Posts

Posteaza un comentariu


close