Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te descurci ieftin in Salt Lake City – CumFacSa.ro

Cum sa te descurci ieftin in Salt Lake City

Unelte articol

Salt Lake City este unul dintre orasele preferate de catre turisti din Statele Unite. Acesta este capitala statului Utah, si poate fi foarte usor sa te descurci ieftin in acest oras, daca stii cum sa te folosesti de oportunitatile pe care acestia ti le pun la dispozitie. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa te descurci ieftin in Salt Lake City.

Pasi

 1. 1

  Planifica-ti calatoriile pe sistemul de trenuri din Salt Lake City, denumit TRAX. Poti accesa accest sistem prin intermediul celor 28 de statii din oras. Rutele incep la 5 dimineata si opereaza pana dupa miezul noptii. Fiecare ruta are orar de functionare diferit, de aceea trebuie sa verifici aceste informatii dinainte.

 2. 2

  Plateste pentru biletele TRAX online la Autoritatea pentru Trafic din Utah, pe websiteul oficial, sau gaseste un kiosk de bilete in apropierea statiilor. Masinile de bilete automate TRAX primesc doar bani lichizi. Nu poti sa achizitionezi un bilet pentru o singura zi sau pentru o singura calatorie online.

 3. 3

  Mergi cu masina pana la unul dintre parcurile auto organizate de TRAX, unde iti poti lasa masina si poti lua trenul. Daca TRAX nu merge pana la destinata ta direct, exista multe zone unde poti lua un autobus chiar de langa statia TRAX.

 4. 4

  Stai in centrul orasului pentru a benficia de serviciile TRAX in mod gratuit. Zona centrului, din jurul Temple Square si aproape de primarie este gratuita pentru transportul TRAX.

 5. 5

  Alege autobuzele rapide, cunoscute ca autobuze MAX, pentru o varianta rapida si usoara din oras si in oras. Autobuzele MAX merg pe drumuri separate de alte vehicule, pe langa liniile de tren TRAX.

 6. 6

  Autobuzele AMX au orarul intre orele 5 dimineata si 1 noaptea in fiecare zi. Opririle pot fi diferite in functie de fiecare ruta.

Previous postCum sa te descurci daca te-ai incuiat in afara camerei de hotel Next postCum sa te descurci in America daca esti strain

Related Posts

Posteaza un comentariu


close