Cum sa te descurci in Londra cu un buget restrans

Unelte articol

Daca vrei sa vizitezi Londra s-ar putea sa trebuiasca sa ai un buget consistent pregatit, insa de multe ori poti evita cheltuielile inutile daca stii cum sa te descurci. Urmeaza pasii de mai jos pentru a gasi cele mai ieftine alternative cat stai in capitala Angliei si pentru a economisi cat mai mult!

Pasi

 1. 1

  Gaseste un loc de unde poti achizitiona bilete pentru transport in Londra sau carduri de transport, deoarece primul lucru de care trebuie sa profiti este cardul „Oyster”. Cu acesta poti calatori cu toate mijlaocele de transport in comun cat de mult vrei intr-o zi. Cardul este usor de folosit iar transportul in comun in Londra functioneaza non-stop.

 2. 2

  Familiarizeaza-te cu zona in care urmeaza sa stai in Londra. Poti folosi o harta a strazilor sau o harta online precum google maps pentru a stabili unde vei sta si care este distanta pana la obiectivele majore din oras.

 3. 3

  Cauta cea mai apropiata statie de metrou. Acesta este ieftin si de incredere si functioneaza de la 6 dimineata pana la 1 noaptea, in functie de linie si de statie. Exista 287 de statii de metrou in Londra care accepta cardul „Oyster”, cu o concentrare mai mare in centrul orasului. Daca stai in zona centrala, vei avea mereu o statie de metrou la maxim 10 minute distanta.

 4. 4

  Urmeaza ghildul Transport for London catre destinatie si intotdeauna planifica-ti calatoriile din timp. Fa un plan pentru a economisi cat mai mult si nu fa calatorii suplimentare cu metroul sau autobuzul daca nu e necesar. Utilizeaza harta metroului care este disponibila online si peste tot prin oras si foloseste websiteul Transport for London care este operat de guvernul Britanic si de Politia Transportului Metropolitan Londra.

Previous postCum sa te descurci in Japonia cu un buget redus Next postCum sa te descurci in Londra cu usurinta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close