Cum sa te descurci in Manhattan

Unelte articol

Sa te descurci in Manhattan este usor daca stii cum. Manhattan-ul ofera multe optiuni. Multi localnici folosesc o varietate de metode iar daca detii o harta decenta te poti descurca.

Pasi

 1. 1

  Multi rezidenti si vizitatori pur si simplu merg peste tot. Foloseste incaltaminte confortabila si sa ai la tine o harta buna.

 2. 2

  Mergi la un centru de informatii pentru metrouri si poti lua de acolo o harta pentru metrouri si autobuze pe gratis. In acest timp invata cum se foloseste o cartela pentru a intra la metrou uitandu-te la altii sau intreband pe cineva.

 3. 3

  Fii in siguranta. Sa iti tii banii si cartea de credit in locuri sigure iar cartela de metou si putini bani in alta parte la indemana pentru a nu cauta prea mult cand ai nevoie de ceva rapid.

 4. 4

  Un taxi poate fi mai ieftin daca esti intr-un mini grup dar daca esti de unul singur metroul sau autobuzul sunt cele mai bune metode.

 5. 5

  Cheama o masina de serviciu. Aceasta optiune este mai scumpa dar poti sa spui ora si locatia de unde sa te ia si un sofer profesionist o sa vina sa te ia impreuna cu bagajele pe care le ai. Mult mai scump dar ideal pentru un drum inapoi la aeroport.

 6. 6

  Daca te grabeti, ia metroul. Daca vrei sa mergi mai incet si sa observi arhitectura, mergi cu autobuzul. Masoara cat poti sa mergi pe jos astfel incat sa vizitezi Manhattan-ul pe jos.

Previous postCum sa iti programezi excursia in Seattle Next postCum sa mananci la un pret rezonabil in orasul New York

Related Posts

Posteaza un comentariu


close