Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te distrezi atunci cand zbori de unul singur – CumFacSa.ro

Cum sa te distrezi atunci cand zbori de unul singur

Unelte articol

Daca ai zburat cu familia probabil ca esti familiar cu zborurile lungi si scumpe, cu pierdutul de bagaje si copii mici care se plang in continuu . Daca zbori de unul singur, ai posibilitatea sa te bucuri de beneficiile de a zbura de unul singur fara sa ai grija copiilor sau celor din jurul tau. Acest articol o sa iti arate cum sa faci acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Cauta cel mai ieftin bilet de avion. Dupa ce te-ai decis in privinta companiei si unde anume o sa zbori, viziteaza pagina lor de internet sau suna la departamentul de informatii. O sa gasesti cele mai ieftine preturi la clasa economic si daca calatoresti in timpul saptamanii.

 2. 2

  Daca preferi sa zbori fara copii in jurul tau, incearca sa rezervi un zbor unde prezenta copiilor la bord este minima. De exemplu, incearca sa zbori in urmatoarele intervale:

  * In mijlocul saptamanii ( marti, miercuri)
  * Dimineata devreme sau pe timp de noapte
  * In timpul anului scolar
  * Daca avionul cu care vrei sa zbori ofera locuri pentru clasa business, o sa iti fie de folos daca vrei un zbor linistit chiar daca o sa platesti putin mai mult

 3. 3

  Impacheteaza cat de putin poti pentru un zbor . O geanta mica de mana care poate fi pusa pe umar e ideala.

 4. 4

  Sa nu fii nepregatit in cazul unui zbor lung. E de la sine inteles ca ar trebui sa ai cateva lucruri care sa te mentina interesat pe parcusul zborului. Cateva lucruri care pot sa te ajute ar fi:

  * un mp3-player cu muzica
  * o tableta cu jocuri si carti
  * carti, reviste, alte lucruri care iti plac

 5. 5

  Bucura-te de zbor ! Zborul cu avionul de unul singur iti ofera oportunitatea de a te relaxa, a te bucura si a descoperi lucruri noi.

Previous postCum sa te calmezi dupa o zi mai lunga Next postCum sa te calmezi cu ajutorul muzicii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close