Cum sa te distrezi in tabara de religie

Unelte articol

In taberele de religie de obicei copiii nu se distreaza atat de mult, insa trebuie sa intelegi ca prin activitatile desfasurate ar trebui sa ajungi mai aproape de Dumnezeu si sa intelegi simbolismul religios. Citeste acest articol si afla cum sa te distrezi in tabara de religie.

Pasi

 1. 1

  Ia cu tine haine confortabile. Pantaloni scurti sau pantaloni sport pana la genunchi sunt o idee buna, precum si un tricou mai vechi si papuci comozi. Un hanorac cu fermoar pentru a te proteja de vremea rece, sau daca lucrezi afara. Poti folosi o bandana pentru a te proteja de soare sau pentru a-ti prinde parul.

 2. 2

  Nu adu nimic din lucrurile pe care nu ar trebui sa le aduci. Daca ti s-a spus sa nu iti aduci MP3 Playerul, telefonul mobil sau orice alt aparat, atunci nu il adu. De cele mai multe ori vei fi prins cu el si iti va fi confiscat. Exista si riscul de a-l pierde sau de a-l strica.

 3. 3

  Intreaba de liderul grupului cine va veni in excursie. Daca nu recunosti pe nimeni de pe lista, invita-ti prietenii sau contacteaza-i pe cei de pe lista si fa-ti prieteni. Daca vei sta cu ei in urmatoarele zile e indicat sa te cunosti cat de cat. In aceste tabere se creeaza prietenii de lunga durata.

 4. 4

  Fa-ti timp si vorbeste cu oamenii pe care ii ajuti. Chiar daca este vorba de curatat geamuri sau orice alta misiune triviala, discuta cu oamenii despre viata si activitatile lor. Cu siguranta acestia vor fi deschisi si poti afla lucruri noi.

 5. 5

  Indeplineste-ti indatoririle cat de bine poti. Chiar daca insarcinarea ta este una nesemnificativa, macar nu trebuie sa o faca si altcineva dupa tine. De fiecare data cand nu iti indeplineste insarcinarile corect, trebuie ca altcineva sa recupereze treaba ta, iar aceasta persoana nu se poate concentra pe insarcinarile ei, si astfel se creeaza un lant de greseli.

 6. 6

  Nu te certa cu ceilalti copii care lucreaza cu tine. Rezolva toate problemele intr-o maniera calma si rezonabila. Gaseste solutii care sa multumeasca pe toata lumea, iar daca trebuie, lasa pe altcineva sa se ocupe de problema.

 7. 7

  Daca grupul tau se roaga impreuna si nu exista o persoana care sa recite rugaciunea, ofera-te tu. Astfel vei exersa vorbitul in public si poti invata din greselile pe care le faci. Nu conteaza daca nu reusesti din prima sau daca te-ai mai incurcat. Gandeste-te ca data viitoare o vei face mai bine.

Previous postCum sa te distrezi facand exercitii fizice (pentru copii) Next postCum sa te distrezi la plaja

Related Posts

Posteaza un comentariu


close