Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te pregatesti pentru o excursie in Africa de Sud – CumFacSa.ro

Cum sa te pregatesti pentru o excursie in Africa de Sud

Unelte articol

Africa de sud este bine cunoscuta pentru peisajul ei frumos si accesul nelimitat la viata salbatica nemaiintalnit nicaieri in lume. Aici puteti gasi cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti atunci cand o sa plecati pentru o excursie in Africa de sud.

Pasi

 1. 1

  Obtineti un pasaport. Pentru un numar mic de zile, vizitatorii nu au nevoie de un pasaport dar calatorii care vor sa stea pentru perioade mai mari de timp au nevoie de un pasaport.

 2. 2

  Sa aduceti un card de debit. Moneda nationala a africii de sud este “ rand “, care poate fi obtinuta de la ATM-uri din toata tara . Majoritatea cardurilor de credit pot fi acceptate in restaurantele si zonele turistice mai comune.

 3. 3

  Sa nu uitati sa va luati un costum de baie . Africa de sud are multe plaje frumoase , cele mai populare fiind cele din Cape Town si Durban .

 4. 4

  Sa va luati haine corespunzatoare pentru perioada anului cand mergeti. Vara, in Africa de sud poate sa ploua mult, de aceea e bine sa va luati cu voi o umbrella si haine impermeabile. Temperatura pe timpul verii poate ajunge la 30 de grade Celsius deci aveti grija sa va luati haine subtiri. Iarna in Africa de sud e precum toamna in Romania deci o jacheta si o caciula e tot de ce aveti nevoie. In orice sezon v-ati duce , sa va luati ochelari de soare si o palarie mare care sa va protejeze de soare.

 5. 5

  Aduceti protectie pentru soare. Cei care se duc sa viziteze Africa de sud o sa fie expusi la razele puternice de soare deci aveti grija sa va protejati pielea.

 6. 6

  Sa va vaccinati impotriva febrei galbene. Acest lucru trebuie facut cel putin cu 10 zile inainte sa plecati spre Africa de sud. Odata cu vaccinarea o sa primiti si un certificate ca ati fost vaccinat , aprobat de catre Organizatia de Sanatate mondiala .

 7. 7

  Sa va luati incaltaminte adecvata pentru mersul mult pe jos . In Africa de sud sunt multe oportunitati de a face excursii pe jos. Sunt multe paduri, trasee montane si mai ales plimbari prin safari. Cei entuziasmati de excursii pe jos ar trebui sa viziteze “ the table mountains “ si fereastra lui dumnezeu ( God’s window ) .

 8. 8

  Sa va luati preservative daca doriti sa faceti sex . Africa de Sud are o rata mare de SIDA in comparative cu oricare alta zona din lume.

 9. 9

  Sa va aduceti permisul de conducere. Este foarte posibil ca va trebui sa inchiriati o masina pentru ca distantele sunt destul de mari si mijloacele de transport in comun nu sunt sigure.

 10. 10

  Daca doriti sa stati in Africa de sud mai mult de 90 de zile, aveti nevoie de o visa .

Previous postCum sa te pregatesti pentru o excursie de schi Next postCum sa te pregatesti pentru o excursie in care sa admiri pasarile

Related Posts

Posteaza un comentariu


close