Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te pregatesti pentru o excursie in Japonia – CumFacSa.ro

Cum sa te pregatesti pentru o excursie in Japonia

Unelte articol

Cultura japoneza este una dintre cele mai exotice si nemaintalnite din lume. Acest taram este casa samurailor, teatrului Kabuki si al tehnologiei si inovatiei in domeniul IT. Citeste articolul de mai jos si afla ce trebuie sa stii cand pleci catre Japonia.

Pasi

 1. 1

  Cauta care sunt cele mai bune locatii pentru turisti. Exista multe destinatii turistice in Japonia, inclusiv Palatul Kyoto, unul dintre palatele imperiale ale Japoniei. Muntele Fuji este cel mai inalt munte din Japonia, insa trebuie sa cauti care sunt obiectivele care te intereseaza pe tine in mod direct cand te pregatesti pentru excursie.

 2. 2

  Asigura-te ca ai hainele potrivite pentru temperaturile din Japonia in perioada anului in care mergi. Iarna temperatura medie este de 5 grade celsius, asadar vei avea nevoie de haine groase, pulovere si pantaloni. Vara temperatura medie este de 22 grade, si implicit vei avea nevoie de haine mai subtiri, pantaloni scurti si tricouri. Sezonul ploios tine din mai pana in iulie, de aceea e important sa ai o umbrela, un poncho sau haine impermeabile.

 3. 3

  Obtine un pasaport. Multe tari au aranjamente bilaterale cu Japonia pentru viza, dar cetatenii americani care doresc sa stea mai mult de 90 de zile in Japonia trebuie sa obtina o viza.

 4. 4

  Ia un curs de japoneza. Aceasta limba este una complexa, care nu e usor de inteles si invatat pentru majoritatea vesticilor. Pregateste-te si invata frazele utilizate des si invata sa citesti fraze simple in Hiragana sau Katakana, doua dintre limbile scrise. Nu uita sa iei cu tine un dictionar.

 5. 5

  Schimba-ti banii in yeni. Cardurile de credit pot fi folosite la restaurante si hoteluri, precum si la majoritatea bancomatelor, dar in magazinele mai mici si zonele rurale trebuie sa folosesti yeni.

 6. 6

  Cauta zonele care ti se par atractive. Daca iti plac muzeele si galeriile de arta le vei gasi in Tokyo si Kyoto, exista mii de locuri pentru camping pe cuprinsul tarii, festivaluri traditionale in fiecare luna, etc.

 7. 7

  Ia-ti haine pentru ocazii speciale. Daca vei calatori in timpul verii, ia-ti haine pentru inot pentru plaje sau pentru apele termale. Ia imbracaminte formala pentru ocazii speciale, precum un concert simfonic sau o piesa Kabuki.

Previous postCum sa te pregatesti pentru o excursie in Irlanda Next postCum sa te bucuri de compania parintilor intr-o croaziera

Related Posts

Posteaza un comentariu


close