Cum sa-ti alegi un partener de calatorie

Unelte articol

Daca urmeaza sa calatoresti singur ai la dispozitie toata libertatea necesara pentru a-ti crea propriul program si pentru a face ce vrei cand vrei. Insa, pentru a te bucura intr-adevar de o excursie, trebuie sa imparti aceasta aventura cu cineva, in special o persoana cu care ai multe in comun. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa alegi un partener de calatorie potrivit.

Pasi

 1. 1

  Cauta oameni cu care ai aceleasi interese. Indiferent daca acestea implica fotografie, calatorii in natura sau umblat prin baruri, e important sa stii ca exista o legatura intre voi si va veti petrece timp impreuna de care sa va puteti bucura amandoi. Intreaba oamenii din viata ta daca ar fi interesati sa mearga intr-o calatorie cu tine. Prieteni, colegii sau membrii familiei sunt mai usor de gasit, deoarece deja ai lucruri in comun cu ei si nu e nevoie sa va cunoasteti inainte de calatorie. Deschide-te fata de acesti oameni si explica-le la ce te astepti de la calatorie. Discuta sincer si cauta o persoana care are aceeasi gandire ca si tine. Daca esti foarte specific in ceea ce priveste mancarea, daca iti faci griji ca vei lua boli din mijloacele de transport in comun sau preferi doar anumite hoteluri, trebuie sa gasesti pe cineva care iti imparte aceste caracteristici.

 2. 2

  Discuta despre bugetul pe care il poti aloca acestei calatorii. E important ca amandoi sa va permiteti excursia, mancarea, cazarea, transportul si vizitele sau intrarile la obiective turistice.

 3. 3

  Revizuieste-ti itinerariul ideal si datele de calatorie si asigura-te ca partenerul tau poate sa mearga in aceeasi perioada. Gandeste-te cat de repede vei ajunge in locatii noi si cat de mult isi doreste si partenerul tau sa stea in acele locatii.

 4. 4

  Calatoriti intr-o excursie mai scurta inainte de a face o excursie foarte lunga. E important sa iesi un weekend pentru a observa care este personalitatea de calatorie a persoanei cu care urmeaza sa pleci.

 5. 5

  Daca nu gasesti pe nimeni, incearca in mediul on-line. Exista multe websiteuri care leaga oamenii de peste mari pentru a putea sa calatoreasca impreuna. Alege partenerii cu grija: dupa primul contact online, e indicat sa cauti acesti oameni online pe motoare de cautare si sa vezi ce gasesti. Procesul se aseamana cu o intalnire aranjata intre doi oameni care nu se cunosc. E important sa va cunoasteti inainte de a pleca in calatorii impreuna.

Previous postCum sa-ti convingi prietenul sa te duca intr-o excursie in strainatate Next postCum sa-i pui lentilele de contact copilului tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close