Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vizitezi cascada Niagara – CumFacSa.ro

Cum sa vizitezi cascada Niagara

Unelte articol

Acest ghid o sa-ti ofere o privire de ansamblu cum sa vizitezi cascada Niagara impreuna cu familia ta.

Pasi

 1. 1

  Viziteaza ambele parti, canadiana si americana. Daca ai planificat sa ramai, rezerva un hotel pe partea canadiana deoarece hotelurile sunt de calitate mai buna aici. Poti sa treci in USA ( Buffalo) prin intermediul unui pod . Daca faci acest lucru, fii sigur ca ai actele necesare la tine.

 2. 2

  Ia o cursa pe servitoarea cetii ( Maid of the Mist ) . Aceasta consta intr-o calatorie cu barca care merge direct sub cascada Niagara. Nu trebui pierduta aceasta oportunitate pentru ca este punctul culminant al excursiei .

 3. 3

  Mergi pe cararile din zona de sus a cascadei de pe ambele locatii ( america si canada). Ambele au perspective diferite asupra cascadei si atractii speciale.

 4. 4

  Incearca pestera vantului. Acest traseu este pentru entuziastii de drumetii pentru ca este un drum care merge sub cascada.

 5. 5

  Mergi cu elicopterul deasupra cascadei daca ai simtul aventurii.

 6. 6

  Viziteaza cascada pe timp de noapte si bucurate de priveliste cu ajutorul luminilor din partea canadei si a americii.

 7. 7

  Din punctul de vedere al mancarii, la cascada Niagara poti gasi aripi de pui, care sunt absolut deliciosi. E posibil sa doresti pentru o mancare mai consistenta sa mergi in afara la Buffalo. Cele mai bune restaurante sunt Anchor Bar si Duff’s .

 8. 8

  Viziteaza fabrica de ciocolata a lui Hershey pe partea canadiana daca esti fan ciocolata .

 9. 9

  Cascada este superba in orice anotimp al anului, chiar si iarna. Iarna, o sa ai o priveliste superba de gheata.

Previous postCum sa vezi cele mai bune parti ale Marelui Zid Chinezesc Next postCum sa vizitezi Casa Alba

Related Posts

Posteaza un comentariu


close