Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vizitezi insulele vestice ale Scotiei – CumFacSa.ro

Cum sa vizitezi insulele vestice ale Scotiei

Unelte articol

Scotia nu este cunoscuta numai pentru orasele mari precum Edinbourgh sau Glasgow, ci si pentru zonele sale pitoresti, izolate, in care te poti bucura de linsitea naturii si de atmosfera oraselor si satelor mici. Daca vrei sa vizitezi insulele vestice ale Scotiei, citeste articolul de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii.

Pasi

 1. 1

  Stabileste unde vrei sa mergi. In principiu poti petrece o saptamana intr-un singur loc, precum Stornoway, sau sa mergi odata la doua zile catre o alta insula pentru a vizita cat mai mult.

 2. 2

  Gandeste-te cum vrei sa ajungi la destinatie. Majoritatea aeroporturilor au zboruri disponibile pana in Glasgow, iar de acolo poti lua un alt zbor pana in Stornoway sau Benbecula. Daca vrei sa te bucuri de peisajele Scotiei poti lua ferryboatul catre Stornoway, o calatorie de trei ore care pleaca din Ullapool.

 3. 3

  Fa-ti temele din timp si afla cat mai multe despre aceasta zona. Afla ce vrei sa vezi, care insule merita vizitate, care sunt motivele pentru care merita sa mergi pana pe o anume insula.

 4. 4

  Fii politicos! Acest lucru este foarte important in Scotia, manierele si bunul simt fiind apreciate de catre localnici.

 5. 5

  Inchiriaza o masina. Desi este vorba de insule care nu sunt foarte mari, uneori drumurile pot fi indeajuns de lungi incat sa nu le poti parcurge pe jos. Nu exista trenuri si autobuzele circula foarte rar. Mai mult, daca mergi cu masina de acasa, poti ajunge cu ferryboatul pe insule si iti poti lua cu tine bicicleta, deoarece insulele vestice sunt un loc ideal pentru ciclism.

 6. 6

  Inainte de a vizita orice obiectiv turistic afla cat mai multe despre obiceiurile locale deoarece acest lucru este foarte important cand vizitezi aceasta zona. Slujba de duminica este inca foarte importanta in aceasta zona, si deja majoritatea oamenilor nu asista la slujba, acestia nu muncesc deloc duminica – de aceea nu exista autobuze si rareori sunt disponibile taxiuri sau magazine deschise. Planifica-ti excursia in asa fel incat sa nu ajungi acolo duminica.

Previous postCum sa vizitezi Israelul Next postCum sa vizitezi Elvetia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close