Cum sa vizitezi padurea tropicala din Amazon

Unelte articol

Sistemul de rauri Amazon incep din muntii Anzi si parcurg 6 continente spre drumul catre oceanul Atlantic. Jungla compacta care cuprinde majoritatea raului Amazon formeaza cea mai mare padure tropicala din lume.

Pasi

 1. 1

  Obtine un pasaport. Orice aventura prin padurea tropicala ai alege, ai nevoie de un pasaport pentru a trece prin tarile care fac parte din bazinul Amazonian.

 2. 2

  Vaccineaza-te . Vaccinurile care sunt recomandate sa fie facute, sunt urmatoarele: Hepatita A, Hepatita B, febra tifoida si febra galbena.
  • Vaccinarea completa impotriva hepatitei A necesita 2 injectii administrate la 6 luni.
  • Vaccinarea impotriva hepatitei B este cea mai importanta pentru cei care o sa intre in contact cu fluidele unui nativ. Acest vaccin necesita o injectie initiala plua inca doua administrare la un interval de o luna si respectiv 6.
  • Vaccinarea pentru febra tifoida este facuta prin luarea a 4 pastile, una in fiecare zi, terminand cu cel putin cu o saptamana inaintea plecarii.
  • Vaccinul pentru febra galbena ar trebui administrat cu cel putin 10 zile inaintea plecarii.
  • In functie de unde o sa traiesti si unde o sa calatoresti, e posibil sa ai nevoie de mai multe vaccinuri inainte sa calatoresti in America de Sud.

 3. 3

  Aranjeaza transportul catre America de Sud. O aventura in padurea tropicala a Amazonului poate incepe in oricare din cele 6 tari care sunt incluse in bazinul Amazonian. Pentru ati incepe vizita mai intai va trebui sa mergi in America de Sud.

 4. 4

  Alege un tur pentru jungla Amazoniana. Ai mai multe optiuni diferite pentru a vizita padurea tropicala a Amazonului.
  • Poti cumpara un serviciu complet. Acesta include mancarea, calatoria si cazare. Unele ofera expeditii in jungla cu activitati precum canoe pentru a observa Cayman( Aligatorii din America de Sud )
  • Poti sta intr-o tabara de aventura. Intr-o astfel de tabara poti sta in acelasi loc pe tot parcusul turului Amazonian. Activitatile din aceste tabere includ drumetii, excursii pe timp de noapte sau excursii ziua pe rau.

 5. 5

  Mergi intr-o croaziera pe raul Amazon. Calatoriile pe raul Amazon pot fi mai autentice gen o barca cu pedale sau mai luxos. Majoritatea croazierelor pe Amazon ofera expeditii in jungla, oportunitatea sa vezi animale care vin sa bea apa la rau, pesti precum piranha, crocodili cayman sau maimute. Pentru ca esti intr-o croaziera, sa te astepti si de la servicii de calitate si mancare buna.

Previous postCum sa vizitezi Statuia Libertatii Next postCum sa vizitezi orasul Boston

Related Posts

Posteaza un comentariu


close