Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti cresti singur iarba pentru decoratiile de Pasti – CumFacSa.ro

Cum sa iti cresti singur iarba pentru decoratiile de Pasti

Unelte articol

Poti sa cumperi iarba pentru decoratiile de Pasti de la multe magazine sau poti alege sa iti cresti singura iarba pentru ornamente. Aceasta este o activitate grozava de facut impreuna cu copiii tai. Lasa-i sa aleaga recipientul, sa il umple cu pamant, sa planteze semintele si sa astepta cu nerabdare rezultatele. Acest articol iti va prezenta pas cu pas cum sa iti cresti singura iarba pentru decoratiile de Pasti.

Pasi

 1. 1

  Cand alegi recipientul, alege unul de ceramica si cu un design potrivit cu spiritul sarbatorilor pascale. Poate gasesti un recipient in forma de iepuras sau unul acre sa aiba imprimate culori si modele pascale. Sau alege unul din plastic cu margini nu foarte inalte pe care sa il plasezi cu usurinta intr-un cosulet impletit din nuiele.

 2. 2

  Ia punguta de pamant desfa-o si intinde pamantul pe o plansa de ciolofan. Uda-l bine. Ia pamantul udat si pune-l in recipient.

 3. 3

  Umple recipientul trei sferturi cu pamant.

 4. 4

  Aseaza semintele pe pamant. Foloseste o multime de seminte, in asa fel incat stratul de pamant de dedesubt sa fie acoperit complet de aceste seminte. Ai nevoie ca iarba sa fie bogata si deasa.

 5. 5

  Adauga inca un strat de pamant peste seminte.

 6. 6

  Plaseaza recipientul intr-un loc insorit si calduros, de exemplu pe pervaz. Ai grija sa uzi pamantul daca mai este nevoie de apa. Semintele trebuie sa incolteasca in cateva zile, cateodata chiar intr-o zi.

 7. 7

  Dupa patru sau cinci zile cand iarba a crescut, taie- varfurile intr-o forma convenabila si incepe s-o decorezi. Poti sa folosesti recipientul cu iarba ca suport pentru ouale incondeiate sau pentru prajituri si bomboane impachetate.

Previous postCum sa iti cureti colonul Next postCum sa iti cresti ritmul cardiac

Related Posts

Posteaza un comentariu


close