Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa construiesti o cusca sau o cutie pentru caini – CumFacSa.ro

Cum sa construiesti o cusca sau o cutie pentru caini

Unelte articol

Daca nu iti permiti sa cumperi o cusca pentru cainele tau, poti sa iti construiesti tu singur cusca, daca dispui de materialele necesare.

Pasi

 1. 1

  In functie de cat de mare este cainele, va trebui sa construiesti o cusca pe masura lui. Cainele va avea nevoie de spatiu ca sa stea in picioare, sa stea jos si sa se intoarca in cusca. masoara inaltimea, latimea si adancimea custii. Astfel, poti sa afli de ce materiale ai nevoie.

 2. 2

  Cumpara materialele de care ai nevoie. Va trebui sa faci o cutie din lemn, asa ca alege materialul care iti place. De asemenea, vei avea nevoie de cateva cuie si de cateva balamale.

 3. 3

  Taie bucatile de lemn dupa dimensiunile de care ai nevoie. Tine minte ca vei avea nevoie de un fund si de un acoperis, precum si de peretii laterali. Scandura din fata va trebui decupata in asa maniera incat cainele sa incapa prin ea.

 4. 4

  Odata ce ai decupat bucatile de lemn, va trebui sa le imbini.

 5. 5

  Foloseste-te de balamale pentru a tine scandurile una de alta.

 6. 6

  Monteaza la final scandura din fata si nu uita sa o decupezi dupa dimensiunile cainelui, pentru ca acesta sa incapa cu usurinta in cusca.

 7. 7

  Mult succes si nu uita sa ai mare grija cand construiesti cusca pentru a nu te rani.

Previous postCum sa alergi cu un caine Next postCum sa construiesti o relatie de durata cu cainele tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close