Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa construiesti un gard pentru a tine animalele – CumFacSa.ro

Cum sa construiesti un gard pentru a tine animalele

Unelte articol

Sunt multe tipuri de garduri cu ajutorul carora poti sa iti controlezi animalele si sa le tii intr-un anumit loc. Acest articol iti ofera diverse informatii despre tipurile de garduri pe care le poti folosi in aceasta situatie.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te pentru inceput ce fel de gard vei folosi pentru a-ti tine pe loc animalele : de exemplu, pentru a tine vitele in loc, gardul trebuie sa fie foarte stabil si foarte rezistent. Gardurile pentru vite pot sa fie alcatuite doar din cateva randuri orizontale de sarma ghimpata, pe cand gardurile pentru porci, capre sau oi pot sa fie alcatuite din fire verticale de sarma dreapta. De asemenea, mai exista garduri electrice, garduri alcatuite din scanduri de lemn sau garduri din fasii de metal.

 2. 2

  Stabileste si masoara perimetrul zonei in care doresti sa montezi gardurile. Vei avea nevoie de o ruleta, un creion, o foaie de hartie si o radiera, pentru a masura perimetrul si pentru a desena schema formei gardului pe care doresti sa il montezi.

 3. 3

  Gandeste-te ce fel de gard vei construi in functie de animalele pe care vrei sa le tii inauntru.
  – Caprele vor testa gardul, deoarece vor incerca sa se urce sau sa sara peste el. Construiesti gardul in asa maniera incat sa fie destul de inalt pentru a nu putea si sarit, dar si in asa maniera incat animalele sa nu poata trece pe sub el.
  – Porcii au obiceiul de a sapa pe sub gard, de aceea va trebui sa montezi in gard care este indropat destul de adanc in pamant.
  – Caii ar trebui tinuti intr-un loc care sa fie imprejmuit cu garduri din scanduri de lemn sau din fasii de metal.
  – Vitele pot si tinute intr-un perimetru imprejmuti cu garduri doar din sarma ghimpata aranjata orizontal.

 4. 4

  Gandeste-te si pune pe o foaie de hartie toate materialele de care vei avea nevoie, pentru a putea sa suni la un furnizor.

 5. 5

  De asemenea, va trebui sa angajezi niste profesionisti pentru a te ajuta cu montarea gardurilor.

 6. 6

  Trebuie sa fii pregatit pentru niste costuri destul de ridicate daca vrei sa demarezi un astfel de proiect.

Previous postCum sa construiesti un cuib pentur gaini Next postCum sa construiesti un loc de joaca pentru puii de gaina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close