Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci invitatii cu model de dinozauri – CumFacSa.ro

Cum sa faci invitatii cu model de dinozauri

Unelte articol

Petrecerea de ziua ta de nastere are ca tema legendarii dinozauri? Ai nevoie de invitatii potrivite cu tema aleasa? Citeste acest articol!

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de o imprimanta cu cartuse color, creioane, carioci, lipici si hartie cartonata.

 2. 2

  Aduna-ti toate materialele laolalta. Daca nu ai in case tot ce ai nevoie du-te la magazine de specialitate, cu siguranta vei gasi acolo tot ce ai nevoie.

 3. 3

  Gandeste-te la ce vrei sa desenezi. Ce tip de dinozaur vrei sa colorezi? Vrei sa le dai un aer comic, accesorizandu-i cu palari si papioane? Tine cont de faptul ca nu trebuie sa faci fiecare invitatie la fel.

 4. 4

  Pregateste-ti hartia. Poti sa o indoi in jumatate daca vrei, dar nu e neaparat nevoie sa faci asta.

 5. 5

  Incepe sa schitezi cu un creion dinozaurii pe foaia de hartie. Incearca sa ii colorezi in diverse culori. Adauga si alte desene in spatiile libere, de exemplu roci, pietre, iarba, flori sau o raza de soare zambaret. Nu-ti fie teama sa fii creativ.

 6. 6

  Adauga sclipici, abtibilduri din spuma, pompoane sau orice alt ornament il gasesti potrivit pentru a face invitatia cat mai atragatoare.

 7. 7

  Exista si alte optiuni in afara de a desena dinozaurii. Invitatiile facute de mana sunt bune pentru petrecerile cu numar restrans de invitati, dar cele cumai multi invitati presupun mai multa munca. Potisa folosesti programul Microsoft Publisher sa iti creezi modelul de invitatie si poti sa cauti imagini pe internet cu dinozauri haiosi.

 8. 8

  Poti sa folosesti abtibilduri ca alternativa a desenului de mana. Folosind diverse abtibilduri iti da de asemenea posibilitatea de a face fiecare invitatie unica.

 9. 9

  Sa rogi pe cineva sa te ajute poate sa iti usureze munca si sa o faca distractiva chiar!

 10. 10

  Odata ce ai terminat de scris si ornamentat invitatiile, sunt gata de trimis!

Previous postCum sa faci in casa marturii pentru aniversarea zilei tale de nastere Next postCum sa faci invitatii dragute pentru petrecerea de ziua de nastere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close