Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci invitatii gotice pentru aniversarea zilei de nastere – CumFacSa.ro

Cum sa faci invitatii gotice pentru aniversarea zilei de nastere

Unelte articol

Vrei sa stii cum sa faci invitatii gotice pentru petrecerea de ziua ta de nastere? Citeste acest articol ca sa afli cum.

Pasi

 1. 1

  Alege o invitatie alba, simpla ca sa o decorezi. Poti sa folosesti un program de facut invitatii pe computer daca doresti. Culorile gotice specifice sunt rosu si negru, dar pentru o invitatie la aniversare negru si violet inchis ar fi mai potrivite.

 2. 2

  Creaza o margine a invitatiei. Acest model ar trebui sa fie gotic elegant, cea mai buna varianta este sa alegi culoarea neagra.

 3. 3

  Daca textul invitatiei il scrii de mana, alege un stilou cu cerneala neagra si adauga bucle literelor. Daca folosesti un program pe computer utilizeaza un font elegant, culoarea sa fie neagra de asemenea.

 4. 4

  Pentru fundal alege coaloarea violet inchis. Pentru imagine cauta o poza care sa fie in legatura cu oase de schelete, cranii si petreceri. Poti sa redimensionezi poza, s-o printezi si s-o lipesti pe invitatia ta.

 5. 5

  Foloseste-ti imaginatia! Adauga orice altceva daca invitatia ta inca arata goala.

 6. 6

  Ai grija ca pozele cu cranii pe care le adaugi sa nu fie extrem de agresive.

Previous postCum sa faci invitatii dragute pentru petrecerea de ziua de nastere Next postCum sa faci o farsa de 1 Aprilie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close