Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci singur invitatii pentru ziua ta de nastere – CumFacSa.ro

Cum sa faci singur invitatii pentru ziua ta de nastere

Unelte articol

Sa organizezi o petrecere este distractiv si din planificare face parte si trimiterea invitatiilor. Aici vei afla cum sa iti creezi singur invitatiile intr-un mod ingenios si amuzant.

Pasi

 1. 1

  Creaza o margine care sa se potriveasca cu tema petrecerii. Aceasta va oferii felicitarii un aspect atractiv.

 2. 2

  Titlul trebuie sa fie scris cu caractere mari, ingrosate, colorate si usor de citit.

 3. 3

  Sub titlu, scrie cand si unde se tine petrecerea. De asemenea trebuie sa precizezi teme petrecerii, daca exista vreuna.

 4. 4

  Nu uita sa notezi informatiile aditionale, daca mancarea va fi asigurata si daca trebuie sa aduca ceva. De exemplu pentru o petrecere la piscina: mancarea va fi asigurata, trebuie sa iti aduci costumul de baie si un prosop.

 5. 5

  Adauga cateva imagini sugestive pentru petrecere, de exemplu un tort, baloane, confetti sau ceva in legatura cu tema petrecerii. Trimite-le prin email sau printeaza-le si da-le personal. Daca imparti invitatiile la scoala sau la lucru, ai grija sa nu faci asta in fata persoanelor neinvitate.

Previous postCum sa faci sa treaca timpul mai repede atunci cand esti racit Next postCum sa faci trekking in Himalaya

Related Posts

Posteaza un comentariu


close