Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa construiesti un semineu – CumFacSa.ro

Cum sa construiesti un semineu

Unelte articol

Nu e nimic mai frumos si mai calduros decat un semineu in camera de zi (living) sau in dormitor. Poti chiar inlocui clasicul semineu de caramida cu unul din piatra. Poti astfel economisi bani si sa aduci o nota personala casei tale.

Pasi

 1. 1

  Fa masuratori si un plan pe hartie. Imagineaza-ti cum vrei sa arate semineul tau. Daca nu ai idei sau vrei sa te inspiri, poti cauta pe internet.

 2. 2

  Alege tipul de piatra pe care sa-l folosesti. Apeleaza la cineva priceput pentru a te sfatui si pentru a-ti taia piatra in forma si marimea potrivita.

 3. 3

  Fa mortarul pentru a lipi pietrele.

 4. 4

  Lipeste pietrele dupa designul si modelul prestabilit.

 5. 5

  Taie 3 bucati de lemn de 3-6cm pentru rama. Foloseste un pistol de cuie pentru a le sprijini.

 6. 6

  Dupa ce s-a uscat mortarul, pentru a umple crapaturile dintre pietre completeaza tot cu mortar.

 7. 7

  Construieste vatra de lemn prin taierea unui cadru din placaj care sa vina in interiorul locului pentru foc. Ataseaza bucatile de 3-6 cm in partea inferioara a vatrei folosind pistol de cuie si clei de lemn. Pune vatra inauntrul locului de foc si deasupra pune ardezie lipindu-le intre ele cu mortar.

 8. 8

  Chituieste spatiile dintre pietre. Pentru a uniformiza totul foloseste un burete ud. Dupa ce s-a uscat, aplica un mastic intre bucatile de ardezie.

 9. 9

  Masoara lungimea semineului pentru a taia lemn ornamental pentru semineu. Poti prinde bucatile de lemn cu un ciocan de cuie.

.

Previous postCum sa construiesti o casa Next postCum sa cumperi pe internet?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close