Cum sa cureti un cotet de gaini

Unelte articol

Publicitate

Acest articol te va ajuta sa afli cum poti reusi sa curati cu succes cotetul unei gaini.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, indeparteaza toate asternuturile. Pune-ti o masca pe fata, ia-ti manusi de cauciuc si scoate toate materialele care sunt intinse pe jos si arunca-le la gunoi. Dupa ce ai scos acele materiale, inlocuieste-le cu altele noi.

 2. 2

  Spala-te foarte bine pe maini, apoi curata foarte bine vasele cu apa si cu mancare ale pasarilor. Lasa-le sa se inmoaie bine in apa si apal-le cu sapun sau cu clor. Lasa-le sa se usuce foarte bine inainte sa le umpli inapoi cu apa si mancare.

 3. 3

  Verifica sa nu fie sub acoperisul cotetului cuiburi de viespi. Daca gasesti un cuib de viespi, atunci ar fi foarte bine sa le stropesti cu niste spray de gandaci.

 4. 4

  Urmatorul pas este sa stropesti cuibarele cu putina apa, folosind un pulverizator sau un furtun cu apa sub presiune. Astfel, poti sa curati si toata mizeria din cuibare.

 5. 5
  Publicitate

  Verifica apoi fiecare gaina in parte, pentru a te asigura ca nu sunt infestate cu paraziti.

Previous postCum sa cureti o vaca Next postCum sa cureti urechile unui pui de caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


× 2 = twelve

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey