Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cureti un cotet de gaini – CumFacSa.ro

Cum sa cureti un cotet de gaini

Unelte articol

Acest articol te va ajuta sa afli cum poti reusi sa curati cu succes cotetul unei gaini.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, indeparteaza toate asternuturile. Pune-ti o masca pe fata, ia-ti manusi de cauciuc si scoate toate materialele care sunt intinse pe jos si arunca-le la gunoi. Dupa ce ai scos acele materiale, inlocuieste-le cu altele noi.

 2. 2

  Spala-te foarte bine pe maini, apoi curata foarte bine vasele cu apa si cu mancare ale pasarilor. Lasa-le sa se inmoaie bine in apa si apal-le cu sapun sau cu clor. Lasa-le sa se usuce foarte bine inainte sa le umpli inapoi cu apa si mancare.

 3. 3

  Verifica sa nu fie sub acoperisul cotetului cuiburi de viespi. Daca gasesti un cuib de viespi, atunci ar fi foarte bine sa le stropesti cu niste spray de gandaci.

 4. 4

  Urmatorul pas este sa stropesti cuibarele cu putina apa, folosind un pulverizator sau un furtun cu apa sub presiune. Astfel, poti sa curati si toata mizeria din cuibare.

 5. 5

  Verifica apoi fiecare gaina in parte, pentru a te asigura ca nu sunt infestate cu paraziti.

Previous postCum sa cureti o vaca Next postCum sa cureti urechile unui pui de caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close