Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa decorezi curtea cu putini bani – CumFacSa.ro

Cum sa decorezi curtea cu putini bani

Unelte articol

Decorarea gradinii sau a curtii poate fi un proces foarte costisitor, mai ales in ziua de astazi, cand produsele pentru gradina au devenit produse de lux, datorita dorintei generale de a trai in suburbii. Puteti sa luati sfaturi de la prietenii arhitecti, designeri sau chiar ingineri constructori cu mai multa experienta in spatii exterioare. Mai mult, pentru a nu va ingreuna situatia financiara, puteti sa va divizati proiectul in mai multe etape, alocand un buget fix fiecareia. Faceti-va un plan si o schita desenata pentru a avea clar in minte ce doriti sa modificati, adaugati sau sa scoateti.

Pasi

 1. 1

  Pentru un gazon curat si tuns uniform, trebuie sa ascutiti lamele masinii de tuns iarba o data la 2 luni pentru a nu „ciufuli” gazonul. Straturile de iarba foarte subtiri pe care le tundeti pot fi folosite ca ingrasamant, iar daca nu, puteti folosi fertilizator sintetic pentru a mentine iarba sanatoasa.

 2. 2

  Straturile de flori pot fi separate de restul curtii cu un furtun de gradina pentru inceput, iar ulterior puteti delimita marginile cu borduri. Solul poate fi imbogatit prin adaugarea de compost, ace de pin sau frunze taiate.

 3. 3

  Decorati terasele sau puntile pe care le aveti cu scaune ieftine si mese. Pentru a gasi ofertele cele mai bune, verificati magazinele mai ieftine, cumparati de la persoane private sau asteptati pana la sfarsitul verii, cand preturile scad. Putet intinde un covor pentru exterior sau puteti adauga plante in ghivece, lampi de exterior, stalpi de luminat sau felinare pentru a crea o atmosfera placuta.

 4. 4

  Un mod ieftin de a va contura curtea este de a folosi pietris, pavele de ciment sau beton turnat pentru alei. Daca folositi pietris, achizitionati un tip mai zgumturos, nu cel in forma de mazare.

 5. 5

  Puteti sa va creati propria dumneavoastra fantana arteziana. Materialele necesare le puteti gasi la magazinele obisnuite si va puteti bucura de un loc cu apa in curtea proprie. Un arbore sau o leasa pot crea un spatiu intim minunat.

 6. 6

  Plantati mai multi copaci si plante perene pentru a nu fi nevoiti sa cheltuiti anual bani cu florile sau arbustii. Gasiti plante care merg bine in climatul in care va aflati pentru ca acestea se vor dezvolta complet si va vor oferi un plus de verdeata.

Previous postCum sa cureti plapuma de pat acasa Next postCum sa iesi dintr-o ghilda in World of Warcraft

Related Posts

Posteaza un comentariu


close