Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ii dai forma unui brad natural – CumFacSa.ro

Cum sa ii dai forma unui brad natural

Unelte articol

Daca ai in gradina brazi sau ai o ferma de brazi in grija, in apropierea Craciunului toti ar trebui sa arate in forme bune cat mai atragatoare. Daca vrei sa afli cum se face asta, citeste mai departe articolul si vei invata cum sa dai forma unui brad natural.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de un cleste de taiat ramurile curat si ascutit bine o scara dubla daca pomul este foarte inalt, trebuie sa fii foarte atnt cu ea si sa rogi o alta persoana care sa tina de scara.

 2. 2

  Asigura-te ca ai lamele clestilor sunt curatate si dupa ce le folosesti la alt brad, curata-le de rasina cu alcool.

 3. 3

  Forma brazilor se da in sezonul de crestere, de preferat din mai tarziu pana in august, depinzand de particularitatile regiunii in care traiesti. O alta taiere a crengilor se poate da la inceputul lui noiembrie, ca sa fii sigur ca brazi sunt forma excelenta pentru Craciun.

 4. 4

  Foloseste clesti de calitate. Taie varful bradului. Varful mai este considerat si conducatorul cresterii pentru ca el controleaza hormonul de crestere. Daca il vei taia 4 cm intr-un unghi de 45 de grade, vei asigura o crestere bogata a crengilor.

 5. 5

  Da o forma placuta triunghiulara forma laturilor bradului. Foloseste o linie imaginara din varful bradului pana la baza la o inclinare de 60 pana la 70 de grade. Orice alta ramura care trece de aceasta linie trebuie taiata.

 6. 6

  Nu taia crengile unui brad tanar sau plantat recent. Daca nu are mai mult de trei ani, lasa-l sa mai creasca inainte de prima lui taiare.

Previous postCum sa nu te plictisesti daca te trezesti inaintea celorlalti in dimineata Craciunului Next postCum sa implici un animalut de casa in sarbatoarea Craciunului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close