Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa plantezi tufisuri care atrag pasarile – CumFacSa.ro

Cum sa plantezi tufisuri care atrag pasarile

Unelte articol

Daca vrei ca pasarile sa ramana de tot pe proprietatea sau in curtea ta, atunci va trebui sa depui un mic efort pentru a le acomoda sederea.

Pasi

 1. 1

  Cauta specii native de tufisuri. Acestea au sanse mai mari de supravietuire, deoarece sunt obisnuite cu clima si cu temepratura locala. De asemenea, aceste tufisuri nu sunt straine pasarilor.

 2. 2

  Alege tufisurile cu fructe de padure. Este esential sa poti oferi hrana pasarilor. Fructele de padure sunt o modalitate foarte buna de a oferi hrana pasarilor.

 3. 3

  Planteaza tufisuri de diferite dimensiuni. Acest lucru este esential daca vrei sa creezi un mediu cat mai frumos. Pasarile probabil ca isi vor face cuiburi in tufisurile cele mai mari. Asa ca, daca vrei mai multe pasari, va trebui sa iei tufisuri mai mari si mai frumoase.

 4. 4

  Atunci cand cumperi plante, nu cumpara doar un singur fel, ci cumpara mai multe specii de plante. Intotdeauna ar trebui sa ai cel putin o planta sau un tufis cu spini, deoarece pasarile sunt mai apte sa isi faca un cuib intr-un tufis si spini.

 5. 5

  Atunci cand vrei sa plantezi tufisuri, gandeste-te care ar fi cele mai bune locatii pentru acele plante. Cel mai bine ar fi sa plantezi plantele de aceeasi specie una langa alta, deoarece vor putea sa ofere mai mult adapost.

 6. 6

  Daca nu stii cum sa procedezi pentru a planta un tufis, poti cere sfatul unei persoane care se pricepe in domeniu, sau unui expert.

Previous postCum sa obisnuiesti un caine cu o pisica Next postCum sa poti dresa un caine sau o pisica sa bea apa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close