Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa protejezi mobila de afara – CumFacSa.ro

Cum sa protejezi mobila de afara

Unelte articol

Iata cum trebuie sa procedezi pentru a-ti proteja mobila de afara in asa maniera incat aceasta sa aiba o durata cat mai mare de viata.

Pasi

 1. 1

  Inainte de a proteja mobila, curat-o cat mai bine. Inainte de a depune efort in protejarea mobilei, va trebui sa te asiguri ca aceasta este intr-o conditie cat mai buna, altfel eforturile tale vor fi in zadar.

 2. 2

  Protejeaza ramele mobilierului. De cele mai multe ori mobila se avariaza din cauza expunerii acesteia la razeve UV ale soarelui, sau din cauza ploilor si a umiditatii. Este foarte important sa asiguri protectia impotriva razelor UV cat si a umezelii pentru a prelungi durata de viata a mobilierului. In functie de materialul din care este construita mobila (plastic, metal, lemn), va trebui sa cumperi o solutie pe care sa o aplici pe toata suprafata mobilei.

 3. 3

  Protejeaza cat mai bine tapiteria mobilei. Curat-o foarte bine cu apa si sapun inainte, pentru a indeparta praful, murdaria si petele de pe mobila. Cu cat mobila este mai murdara, cu atat protectia va fi mai ineficienta.
  Dupa ce speli mobila, asigura-te ca aceasta este complet uscata inainte sa aplici stratul protector.
  Aplica acest strat protector odata la fiecare trei luni, pentru a te asigura ca acesta va avea o durata de viata cat mai lunga.

 4. 4

  Protejeaza-ti mobila impotriva apei si a petelor. Poti sa cumperi diverse solutii care iti vor proteja mobila de apa si de pete, pentru a putea prelungi aspectul estetic al mobilei. Nu numai ca apa nu va mai putea intra in lemn, dar aceste solutii vor ajuta umezeala sa se evapore mai repede din lemnul mobilei.

 5. 5

  Depoziteaza-ti mobila cat mai corect pentru a minimiza daunele cauzate de intemperii. Daca ai posibilitatea, depoziteaza-ti mobila intra-un garaj atunci cand nu o folosesti sau in lunile de iarna. Astfel, mobila va fi expusa cat mai putin atat la frig cat si la soare sau umezeala.

Previous postCum sa protejezi creasta gainilor pe timp de iarna Next postCum sa protejezi vitele de hotii de vite

Related Posts

Posteaza un comentariu


close