Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi de un cuib de viespi – CumFacSa.ro

Cum sa scapi de un cuib de viespi

Unelte articol

Daca descoperi ca ai in casa sau pe langa casa un cuib de viespi, acesta poate deveni amenintator pentru familia ta si pentru alte persoane din jur. Trebuie sa scapi de el cat mai repede posibil.

Pasi

 1. 1

  Mergi la medic pentru o consultatie. Trebuie sa te asiguri ca nu ai nicio alergie la veninul de viespe / albina.

 2. 2

  Cumpara un spray de gandaci sau un spray special pentru viespi.

 3. 3

  Observa locatia cuibului. Daca este o usa langa cuib, asigura-te ca acea usa este incuiata tot timpul.

 4. 4

  Asteapta pentru momentul potrivit (seara). Atunci, de cele mai multe ori, toate viespile vor fi in cuib.

 5. 5

  Pune pe tine cateva straturi de haine vechi, manusi si o caciula (pentru a te proteja de intepaturi). Pune-ti si o pereche de ochelari pentru a-ti proteja ochii.

 6. 6

  Pozitioneaza-te langa cuib si da cu o cantitate consistenta de spray pe acesta. Odata ce ai dat su spray, pleaca de langa cuib.

 7. 7

  Asteapta cel mult o zi dupa ce ai dat cu spray. Odata ce a trecut acel timp, asigura-te ca nu mai este niciun fel de activitate in cuib, da-l jos de pe perete si arunca-l la gunoi.

Previous postCum sa scapi de reclamele de la Avira Ntivirus Next postCum sa scapi de vanatai

Related Posts

Un comentariu

 1. andrei andrei
  Iul 09, 2015

  salut! ma numesc andrei am si eu o problema cu niste viespi langa fantana sunt o multime am dat cu spray toxic si nu au murit.ASTEPT RASPUNSUL!!!

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close