Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Idei pentru decorul gradinii – CumFacSa.ro

Idei pentru decorul gradinii

Unelte articol

Este foarte usor sa uiti de decoratul gradinii sau verandei casei tale, din cauza ca atentia ta poate sa fie indreptata asupra locurilor unde iti petreci majoritatea timpului : bucataria sau sufrageria. O gradina frumos decorata poate sa fie un spatiu foarte valoros si folositor : te poate ajuta sa te relaxezi si sa scapi de stresul zilnic. Daca vrei sa iti creezi un spatiu intim in gradina nu trebuie neaparat sa chemi un specialist. Sunt multe lucruri pe care le poti face de unul singur.

Pasi

 1. 1

  Becurile Bistro Acest tip de lumini sunt becurile intinse pe o sarma, varianta lor in miniatura fiind beculetele cu care ornati bradul de craciun. Aceste tipuri de becuri au o prezenta mult mai impunatoare, din cauza marimii corpurilor de iluminat (becuri incandescente). Daca le plasati pe balustrada, sau pe acoperisul foisorului poate schimba mult atmosfera de afara, dand senzatia unei atmosfere mult mai calda, schimband gradina dintr-o zona intunecata rece, intr-o zona mult mai placuta.

 2. 2

  Scaune colorate. Modernizati-va mobilierul, renuntand la scaunele vechi si plictisitoare. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa le aruncati pe cele vechi si sa cumparati altele noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati cateva feluri de vopsele speciale pentru lemn sau pentru materialul din care sunt confectionate scaunele. Vopsiti fiecare scaun cu o culoare diferita, pentru a crea un efect de curcubeu. Puteti sa folositi doar 2 culori, vopsind scaunele alternativ. Pentru a face scaunele mai confortabile, puteti sa le dotati cu cate o pernuta sau o captuseala cu burete in interior.

 3. 3

  Masa din gradina Puteti sa cumparati o masuta de la magazinul de vechituri pentru a da un aspect vizual aparte. Fie puteti sa o vopsiti dupa o anumita culoare dorita, sau puteti sa o acoperiti cu o cuvertura.

 4. 4

  Alte accesorii Accesorii marunte, aparent nesemnificative pot schimba mult aspectul vizual al gradinii. Puteti pune lumanari mari in vaze adanci de sticla pentru a oferi o atmosfera intima si eleganta. Pernele decorative pot da un plus de comfort scaunelor din gradina. Un tablou sau o pictura pot da un aspect mai clasic.

Previous postCum sa repari o masina de spalat care nu se invarte sau care nu scurge Next postCum sa afli adresa MAC a calculatorului personal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close