Cum sa cureti plapuma de pat acasa

Unelte articol

Curatatul plamumelor, datorita dimensiunilor mari si a greutatii lor, se face de obicei la o spalatorie profesionala. Cu toate acestea, puteti sa faceti acest lucru la dumneavoastra acasa, daca stiti cum!

Pasi

 1. 1

  Dati jos plapuma de pe pat si verificati daca are pene care ies din ea, rupturi sau pete. Rupturile trebuie reparate, iar petele trebuie curatate separat.

 2. 2

  Setati masina de spalat la un ciclu de spalare mai delicat, apa sa fie calda. Folositi detergent precum si inalbitor daca aveti plapuma alba.

 3. 3

  Dupa spalare, folositi uscatorul sau lasati plapuma la uscat. In cazul in care folositi un uscator, atentie la programul de uscare folosit! Pentru plapuma alba puteti folosi o temperatura mai mare, iar odata cu uscarea plapumei puteti pune un papuc fara sireturi curat sau o minge de tenis intr-o soseata pentru a indeparta orice nod care se formeaza in plapuma.

 4. 4

  Uscatul unei plapume va dura mai mult decat pentru haine, datorita dimensiunilor si grosimii acesteia. Dupa ce s-a uscat, o puteti pune pe pat si procesul este complet!

Previous postCum sa va curatati filtrul de cafea cu otet Next postCum sa decorezi curtea cu putini bani

Related Posts

Posteaza un comentariu


close